彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
睇完段片,覺得似老母本身係藍絲,唔相信警方會隱瞞佢個女嘅死因,buy咗警方話係自殺嘅講法,諗住件事可以告一段落,點知大家仲不停刮d料出嚟查,所以就令佢好困擾喇
On9? 咁好撚多人背景都有問題
講自己個女嘅時候一啲都唔傷心
講起自己「俾人滋擾」嘅時候就好激動
VTC影衰你?
讀IVE正常學校先算正常學校?
你考警察好撚威?
染髮又係有問題 藍絲唔用腦係真
佢老母講一講有精神病就等於有?
連醫生都無確定 佢仲比醫生尊業?
對眼係咁眨係咩意思

同埋點解戴左口罩仲要blur 哂個樣
連醫生都話佢反叛

係佢阿媽屈彥霖係精神病
問題係一路以黎黑警係話見到佢掉低晒野
同行去海邊既片 但我地由頭到尾都見唔到
同埋行出學校去海邊成十分鐘路程 又點樣肯定係行去海邊
乜撚野logic 有精神病/染髮唔等於佢背景有問題
況且佢依家背景無問題 唔讀正常學校唔一定代表佢有問題

如果係唔怪得你咁有問題 成日叫雞 咁唔正常 原來係梅毒上腦
一個用緊連登嘅人話人連登仔乜乜乜,你句嘢嘅意思係 你用緊連登發言 但係你唔係連登仔? 其他用連登發言嘅人先係連登仔?咁到底你係咪連登會員?
咁佢老母又會了解精神病人既想法?自己打倒自己既講法以為仲可以反駁人
難得cctvb 訪問得

更加要查落去

要查到水落石出

全裸自殺都解釋唔到

即係有可疑啦
老母可以冇講大話 佢自己都未必了解個女
彥霖就算打後有發夢 可能因為怕老母阻止而呃佢冇發夢
藍絲家長黃絲仔女嘅家庭經常發生嘅事嚟

思覺失調應該唔係真 佢朋友講過佢冇食藥
此地無銀
中共技倆就係控制你接受到既資訊,當你知道啲佢唔想你知既野,就用恐懼威脅你。你不從就殺左你,而彥霖呀媽應該受到中共恐嚇,因為佢對中共有利用價值,就係用佢媽既身份澄清彥霖唔係自殺,誤導所有香港市民!
乜撚邏輯嚟架呢啲戇鳩
咩變咗質嗰句。佢好明顯係想喺電視度踩鳩示威者一腳,我覺得呢句嘢係會老母自己作出嚟
中段話彦霖覺得運動變質好撚假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞