彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
因為呢個唔係佢老母
張出世紙係真,但係拎住張出世紙果個人唔使係真
又有人話佢做運輸wo
個女15歲就有個坐監既男朋友、要出黎返工,佢老母都好有問題啦,完全唔識做人老母
依家大家都唔信差佬所以先希望幫佢個女搵一個真正既死因,佢多謝無一句仲要上cctvb屌柒網民
個女係度唔識教,死左又懶懶閒,做乜人老母
你老母講野一定係正確?
如果人人都咁聽老母講,仲有黃藍之分?
用下腦分析啦
佢老母講既野同現實相反
佢老母話佢有精神病
D片完全show到係無
佢直情醒到知道有便衣跟踨佢
話佢七月之後無參與但有哂證據佢買野食比前線
佢老母話好清楚佢上面好明顯唔係
妹妹求救個陣老母都無提過
佢老母出黎只係prove到有人身有屎唔想公眾知道
叫佢啲fd出黎算啦,呢種阿媽最好會了解自己個女,我屋企人好過佢十萬倍,但都唔知我發夢啲野
仲有睇幾條片你就同我講可以了解一個人你都幾好笑
我只係知呢單野有可疑但就唔好一野否定任何可能,所以我先話自殺又好被殺又好我地只想要要相,但就唔係有真相既時候因為唔係自己想得到既真相就死咬住姐,當然而家我都想知點解會全裸自殺
就算真係咁樣
等件事平息之後佢都會被清算
好似當年有份查徐步高單案嘅警察好多都兩三年之後接二連三(被)自殺
以前有d新聞係個老母縱容獸父家暴個d 希望今次唔係呢種
如果唔係出咗事,使乜搵佢媽出嚟講?扮晒家事唔想再查落去,就close file, 諗下個女如果是被自殺嘅,都要還佢一個公道⋯⋯
VTC 都話要開死因庭........而加d人有煩到佢咩?
而家係講緊跳過死因庭加快速火化wo唔係咩
聽佢老母講野鬼撚到
https://youtu.be/RKjrGAa_ED4
backup定先,高清版
肯自願上cctvb
自己諗啦
好撚假
從來冇朋友講過佢有精神病
呢種藍絲老母毒撚到
咁有死者身邊朋友話佢老母條仔唔係警察係運輸你又唔信
擺明有瘌生
無瘌教
畀一條係以前思覺失調既片我睇
好笑個過你 事實係前面扮睇唔到 你唔係覺得自己好了解佢 但呢d野真係好易睇到 我唔了解佢都知佢唔會講呢d野 就好似你都唔會講支持政府施政啦係咪阿師兄 你都幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞