彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
一睇你口吻 就知你中年 5毛啦
仲想分化 走啦屌你老母 我屌埋你老豆呀
只係覺得死左個親人覺得佢會帶比自己麻煩 佢地母女關係有幾差 呢種老母真係世界級
東涌喊到咁都唔搵佢老母,而家識走出黎話自己好關心個女
七月之後冇參加 咁八月啲ig咩黎㗎
沖出黎柒都有嘅
知音人應該都係有血緣關係
如果佢有精神病,係咪應該有醫生。

可否要求死因裁判官進行研訊?

有適當利害關係人士或律政司司長可向高等法院原訟法庭申請進行死因研訊。倘若研訊已完結,亦可要求就同一個案重新研訊。曾擔任首次研訊的陪審團,亦須再度出任重開研訊的陪審員。

https://www.judiciary.hk/zh/court_services_facilities/cor.html

而利害關係人士係包括佢註冊醫生。

有適當利害關係的人
1.死者的父母、配偶、兄弟姊妹或子女。
2.死者的註冊醫生。
3.死者的遺產代理人,而該人須是《遺囑條例》(第30章)第2條所指的遺產代理人。
4.死者壽險保單中的受益人。
5.發出死者的壽險保單的保險人。

https://www.hklii.hk/chi//hk/legis/ord/504/sch2.htm
l
通常睇戲睇新聞 都係家人力證個女/個妹唔係自殺
收啦大把後生同父母反面呀血緣on9完未
能夠威脅一個人既 , 下至平民 , 上至皇帝 , 就係黑材料 !
黑材料最有力既係法律文件 , 其次係影片 , 而照片錄音可信度已經低 .

黑材料 x 女裸屍 x 影片
中國傳統觀念 , 對一個女性黎講 , 有咩比生死更重要 , 重要到一個母親會選擇急急腳息事寧人 ?
其實而家個問題就係大人正苦或者任何人我地都唔信, 你咁樣出段片, 只係滾大左個疑團
朋友呢
佢唔出黎好過出
思覺有問題? 有冇精神報告?
又嚟「一錘定音」!
有無收錢???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞