彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
睇完TVB個訪問,覺感係有政府官員定唔知咩人,比一筆錢比佢,再叫佢淡化呢件事。教佢咁講。
有啲假.
咁清潔自己個女有自殺意圖,但係發生事個幾曰又去咗外地
大龍鳳劇團繼「銅纙環書店」後,又一老作!
聽佢講野 硬係怪怪地

無咩激動既感覺 將自殺講到合理化咁?同埋講野太誠實

雖然我未試過佢經歷 但聽佢講既野好似 朋友死佐咁

而唔係親生女死佐

讀得書少 表達唔好
清楚
欲蓋彌彰
上得cctvb都知咩事啦
CCTVB會播就知咩料啦
Cctvb lol
我一定唔會信, 除非真係解釋到所有疑點!
當年徐步高案咪又係疑點重重, 但冇人理, 冇人敢再查, 最後就建立咗個魔警形象俾佢
依家又係有疑點冇解開, 學校就暗示受壓唔公開CCTV, 真係自殺, 點解唔公開, 點解要搞咁多嘢?

仲要依家個疑似老母戴咗口罩都要蒙樣, 屌那星
其實真係愛個女錫個女嘅都知道個女唔會想自己上tvb啦
【突發多圖】原來元朗國文宣已經係咁 其他區幾時先肯升級?
https://lih.kg/1659523

十月二十尖咀見十月二十尖咀見
衰d講 佢可能嫌佢個女阻住佢同佢男朋友
同銅鑼灣書店書店有咩分別
你講連登仔都算,15歲呢個年紀點解啲朋友唔可以清楚陳彥霖平時既想法?同埋逼你老母,當日係deal到同tvc肯畀片,出爾反爾同埋玩咗啲學生成日先會引發件事成件事縮埋一嚿淨係講結果,咁你呢啲人咪垃圾藍絲睇tvb囉
佢唔係呀sir 佢純粹係一個波台中坑煩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞