彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
15歲經歷甘多

擺明有問題
佢老母鬧緊你地班「曱甴」唔放過佢
仲要cctvb

你信嗎?不了
佢嘅講法同上次荃灣屋企人個單好似,一開口就話自殺,唔關反送中事....你個女想自殺,重去旅行?
其實係咪個阿媽都有精神病
But it seemed she didn't have one. Her mother said the doctor told her it's just a phase of rebellion. Unless of course the doctor was incompetent.
黃到仆街同佢老母了唔了解佢本人好似冇關係,但起碼人地老母唔會對佢個女了解程度會差過只係睇左佢兩三條片既人既囉
上得cctvb已經明晒啦
係呀,拒喊係因為我地煩

而唔係個女死
嬲到震
呢d叫老母?
人格有問題 口供不可信
其實已經可以告陳母疏忽照顧兒童
陳女未滿十五歲
明知女兒精神失常,仲唔睇實個女?
乜嘢老母嚟
如果你有個女15歲,赤裸浮屍油塘,就算你知佢有精神病,三日前唔着鞋行咗出HKDI,你會唔會同人講我個女係自殺唔使查?
咁多媒體唔搵
要搵cctvb
驚人搞佢又唔搵立場,蘋果果D黃色媒體澄清
咁都諗唔到就真係on9
佢老母仲話佢痴線啊
中立老母啱啱睇完,信到十足十,覺得佢係真自殺...
其實自己個女死咗,點解仲有心情上電視?
睇曬所有CCTV就代表佢真係自殺?
(有佢跳海個段片嘅?)
見到CCTV裡面個女仔呆滯就代表佢會自殺?
你話你覺得日日討論緊好煩,你去到媽媽呢個年紀,其實唔會睇連登,點覺得煩?大家都係關心你個女啫。

你爆你自己嘅女嘅私人野,先係令到佢不得安寧...

其實你有無關心過佢?
可能呢個媽媽一早根本就唔中意自己個女

我唔覺得佢係自殺
希望有日水落石出
上面咁多位丫sir 你地查案都知人證最唔撚可信咖喇
呢個老母講乜就信係咪無腦
咁多錄象 彥霖最後既圖片 係改唔到物證
唔好再抵毀彥霖 作為老母 係囡囡走左後揭佢有精神病
仲要上電視講 平時有幾好感情??
彥霖仲生前有社工跟 社工篇文都無講過彥霖有呢方面既病
仲話佢樂天 丫人地老母 你自己係精神科醫生 自己斷症?
理性諗 運動變質會唔會令人想自殺?
老母有無講個女因咩事自殺?
知專爛𨳊曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞