彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
只有開死因庭先可以知道真相
講事實都係人身攻擊? 你最多話我唔識轉彎 講左事實出黎 我頂天立地真香港人 你就不願面對啦
好撚假,剩係話7月開始冇參加示威已經係大話,而且佢阿媽個樣一早掦咗,唔知做乜仲要遮樣
個個都睇得出你係弱撚智
你仲覺得自己冇問題
咁你都真係一個有自信嘅弱智
慘到
你又何以見得我冇睇佢d片?
😅
思覺失調會搣甩到自己擅長嘅救生本能?
踢個差婆一腳就要入女童院,香港警察真係好野
我當彥霖真係思覺失調,佢老母都話係出左女童院之後既事黎,依家仲死埋,佢老母係識做人老母既唔係更加要企出黎屌柒個政府咩
佢老母條仔係警察證實左喇咩
好合理啊,我啲fd了解我多過我親人,有咩問題,往往同輩嘅人先知得多,定係你冇朋友呀,阿sir
錯漏百出的劇本 同之前的影片完全不相符 劇本忘記update?
咁你又有咩睇法 佢既睇法黃到仆街喎師兄 會唔會講話場運動變質阿 佢食tg條片仲屌緊班狗喎 佢老母就話佢已經覺得場運動變質 我就睇唔出啦 佢可能係自殺他殺被狗殺 暫時事實真相冇人知 但佢老母就好有問題
咁樣更加似係此地無銀
好地地一個呀媽
個女走左
點解要走去tvb 受訪 去澄清
正常既係傷心到鬼接受訪問咩
十成九有人指示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞