[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
設計又唔關佢事...
不過冇左Ive操刀(佢未走前都好耐冇掂iPhone)真係好似冇乜人夠創意...
TC係典型生意佬囉
邊度有錢搵就開發邊度
開發完冇伏就守業守到大家有意見再算
其實眼見不論mb iphone, 近呢6年都無乜新意, 所謂既唔同都只係流於facelift 級別.
iPhone x 都唔叫新?apple watch 果d 都好創新,唔覺tim cook 6 年來冇創新過,你話近排開始樽頸就係,但都係因為smartphone 技術都睇落已發展,未來方向都係新電池 mini led 同ar 果d
硬體部門一直好勁
軟體部門都唔差但bug真係多左....
設計部門就真係死水咁
其實snartphone最需要搞嘅係核電
就算夠捱一日我都覺得未夠
之後d機用石墨烯一定多好多,但問題功能亦都會多,所以最後其實個差距可能都係去到x去11 pro果種差距
Btw chrome 有dark mode 了
仲有AirPods HomePods iMac 等你入坑
有冇巴打更新左ios 之後開唔到電話? (打電話個個app)
我用緊public beta 13.2就用唔到芝麻來電同Whoscsll
都係普通上網睇片打下documents 咁
主要係想要一部家用 一部portable
都有諗過iMac 4K + iPad Air
但係聽講iMac 個mon唔可以input video
無得駁PS4 Switch做mon
係,佢地都話fix緊
好!咁我默默地等佢啦
得返94
有無人突然健康app 無晒資料?
我連住AW 得返AW 有資料
要用icloud backup 或者 itunes加密backup先過到新機
有無試過Downgrade iOS?
我有用iCloud backup 但佢都係無
再研究下先 thank you
上過bp 再落返
改左咩
咁無啦
我之前13.1Beta個時都係咁都係
如果無Backup就斬掉重練啦
無左都唔緊要 但我點可以重新入返資料?
佢健康入面仲係咩都無 今日都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞