[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
本身有用開日本Apple Music
用開Apple music 會好正
唔洗smarthome 啦
2300蚊
買個喇叭差唔多啦聲又唔差
多人買Apple先會比心機
LCD舒服好多
都係睇運我部11黃mon
舊機8plus白好多

Btw 有無11用家覺得個電筒好似唔係太光?
電筒差過iphone7好多
係,對比我部舊機8plus都弱好多
得之前既一半光度咁上下
Citibank?
想問iPhone 有冇倉頡keyboard有auto correction
agger
我都係add唔到
同意完條款就話add唔到叫我聯絡發卡公司
但渣打個邊話冇問題
最後都解決唔到 叫我唔好add
dbs
粒A8 cpu我blacklist
雖然只係speaker
我係舊卡有事
叫佢寄張新卡畀我 卡背安全碼唔同左
要重新加入過wallet
但係就收唔到認證碼
13.0都斷家啦
依家update左都係斷
唔關安全碼事, 正常到期續卡個安全碼都會轉, 但 Apple Pay 係完全唔需要整啲乜

你個情況係銀行本身系統嘅問題, 一張 Apple Pay 虛擬卡只可同一張實體卡 pair (但一張實體卡可以同多張 Apple Pay 虛擬卡 pair, 所以你可以用同一張實體卡去產生多張虛擬卡, 例如幾部 iPhone 同 Watch 都係有同一張實體卡所開嘅 Apple Pay 虛擬卡), 即使你新卡同舊卡係同一卡 No., 銀行冇同你 release 舊卡 / 個系統唔識自動幫你 release 舊卡, 你永遠 pair 唔到另一張卡, 呢個係 Apple Pay 嘅保安機制

要整銀行一定幫你整到, 係視乎佢會唔會為你一個個別 case, 特登搵 IT 嗰面同你攪啫
Pro max 13.1.3啲電去得快左好多屌佢老母
小米真心正
無啦啦狂彈sms
跟手又得撚左
但係就app store 就連唔到張信用卡

巴打我依個情況係咪冇得搞
iPhone 11 係咪要上 13.2 先有 deep fusion ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞