[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我始終覺得
我放得部機落個charger度就係想叉電叉到佢盡
唔洗佢估我想幾時叉到幾多%
我係嗰啲會突然早起用電話嘅人
連我自己都唔知自己係點嘅時候
部電話又邊會學到我用機嘅習慣
我由13.0 beta 開始到依家,三個月都未學到我個時間
Beta 3真係好倒水,雖然係順
有無巴打知iphone 11 鏡頭既微距距離可以去到幾近?
發現隊到太近影(例如半隻手左右既距離)會濛晒
我一晚可以倒成40%
40%咩機?
一晚40%點做到
我訓前100%,訓醒都係100%
It includes an f/1.8 6-element 12-megapixel wide-angle lens (26mm focal length)

and an f/2.4 5-element 12-megapixel ultra wide-angle lens (13mm focal length)

係咪呢啲
冇位?

連wifi插電擺過夜一樣?
我icloud 依家仲有18gb 剩
連wifi+插電都唔得
唔係好識睇
即係mm數就係微距距離?
11pro 13.2 beta2有時好熱
如果SJ仲在生
佢對求那會係點的立場
支那*
如果慣左唔係訓教叉電會唔會學到?
我凌晨兩點前叉佢都會即上一百,因為我好夜瞓,所以唔係瞓教既時候佢都知
因為我算係低用量用家, 通常一日一叉。 而叉時多數係下午3/4點。 所以唔係好知呢個模式有冇用
我估佢應該要你插住條線一個長時間先學到,如果得兩三個鐘就走應該學唔到
11用咗一星期beta2 順就順但倒水 舊電好勉強先用到一日 仲要係省電mode
應該係最近focus到嘅距離
(好似係)
至少唔會奶共奶到咁

Steve眼裏唔係只有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞