[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
去玩完部pro 2018 仲爽

差d就交張credit card 比藍精0
換二手iPad 2018 128
想問下WHATSAPP BACKUP左一份上ICLOUD,然後用ICLOUD BACKUP部機果時佢又會BACKUP埋WHATSAPP,咁ICLOUD上而係唔係等於有2份WHATSAPP BACKUP?
ICLOUD BACKUP部機果時係唔係應該響部機個BACKUP MENU DISABLE左WHATSAPP等佢唔會又再BACKUP多份上去?
俾得128GB嗰個價又差唔多可以諗Air 64
我都想有咁嘅本錢賣
想知點開deep fusion
Sorry
姐係唔好用whatsapp入面個backup function,而係用icloud backup成部機個function黎backup whatsapp?
10.5 pro真係最正
所以Apple要cut咗佢
應該係唯一一部開賣後要加價既iPad
我用緊10.5 pro, 啱啱用夠一年就出現白點.....
點解你地會話你係最正呢
西女人嘅傑作
因為10.5 pro之後你想買一部有4 speakers/120Hz嘅機
最低消費已經係$6400嘅11 pro
同埋要熄咗 在取景框外拍攝相片 (好似係)
到底幾時先出到部我想換既呢
喔~~ 明解!
咁10.5 pro 攞黎睇片又真係幾正嘅, 不過衰在嗰mon 有缺陷囉! 我依家都諗緊去唔去apple store 換好....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞