[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我pro max 出咗幾日就換 用到而家都冇試過
反而Xs max 個陣一開始個幾個月就試過幾次要重新開機先收得返

長期用beta
xr 粒電得翻98%
正常
熄左最佳化好過唔熄? 同埋請問點知佢已經學左?
我部11 又黃mon / 陰陽mon
機身同mon既接口邊位又有gap
問題多多咁
但唯獨事係真係無遇過呢個問題
台用緊birdie
你咁講即刻睇一睇,原來我部得番99
頭11個月都100
今個月先逐步跌落97
你見部機上到80%開始叉得好慢
就表示學咗最佳化
如果你想用正常速度上100
就熄咗佢啦
ipad +macbook air
btw 你laptop 要做咩先
xr wor 我xs 已經87
最佳化應該到80係停差,過80仲差緊但慢差係涓流,應該整本身就會
Keepass係邊一個? App Store搵有幾個
Keepass本身係open source
用邊個都得
我就用KeePassium
唔該巴打Down咗Bitwarden效果唔錯
唔知係咪應該係呢個post問...
有冇人6s換完電都係去得好快換左冇1年 得番88% 而且感覺上係差過88%
6s死症
你將會洗更多錢落Apple
屋企部Mac mini 2012到依家仲用到

試廣東話google assistant 先知可以shortcut hey google
咁又病態左少少
我舊年都一年內由MacBook Pro 2015/iPhone 8+/Apple Watch 2/IPad Pro 10.5換哂做MacBook Pro/iPhone XS/Apple Watch 4同iPad Pro 12.9
開心使用冇後悔
apple 交比TC 真係wasted. 機無新意, 同iphone2-4比真係差得太遠.
thz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞