[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我之後試試 美顏超覺,熄咗HDR都差唔多咁 8仔正常好多
應該又係hdr算法出事
之前xs都試過
個算法炒晒車咁,天都未黑戶外自拍有泳池射燈個ISO都自己推到800,然後抹到油畫咁 8仔地鐵站自拍先係ISO500
11 同pro好似一樣前鏡
有無巴打ios13用藍芽耳機pairing嗰時會bug bug地?
例如我用beats x成功連完之後 下一次開既時候iPhone係話connected但係聲音都係係喇叭出,要係bluetooth settings嗰到禁返先係耳機出。仲有每次開screen都會彈嗰beats x圖示出黎顯示幾多percent電
係language support, 睇清楚啲啦,全部炒晒車
同感 直頭有美顔咁 好反感
iPhone 11 pro max,有無得同時連2個藍牙喇叭
google完好似都係連得2個藍牙耳機。喇叭就好似無人提咁
應該唔得,只限出既耳機,AirPods/Beats
有冇巴打傾電話開speaker
對方話好大回音

啱啱google到,最初嘅ios13 beta版可以連所以牌子藍牙喇叭,之後ios13 正式版就變咗你講咁
想問下其實想買部2手iphone有咩要注意
通常要check d咩
想買部6s 做後備機
唔知old news咗未
連登支援haptic touch preview
但whatsapp仲未support
以前3d touch已經得
但之前haptic touch係冇得preview
而家就得咗
Airpods播歌途中會突然冇聲
要disconnect再連返藍芽先得
就算壞都等多陣好冇
https://youtu.be/CvwD8V0RF6s

呢個test 11 同xr 啲電都勁過11 pro ,何解
我不意外
XR單層底板真係佢最大優點
乜原來Haptic touch唔可以偷睇message?
iPhone 轉咗飛行模式再熄返
Apple Watch 唔識同步轉返 繼續飛行模式

唔知係邊一邊嘅bug
夠光未必太大分別
low light先係見真章
但之前啲test 係11 pro 電勁過11 好多,唔通要spin 啲人買 11pro ?
一代黑馬,好似iPad pro 10.5 咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞