[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
依家iPad已經出哂高中低階
分工好清楚
如果依家嫌Pro齊料但太貴/Air仲差少少嘅話
起碼要等新Pro出咗先可以搏Apple會下放部分Pro嘢俾新Air
因為想買野去pickup但間間都要聽日先有得拎
問一問廢事摸門釘
睇下陣間會唔會又18區開戰啦
今晚唔燒地鐵站嘅話
聽日應該開到正常時間
不過都係嗰句
呢個時勢冇得預計

到時決定買2定新
畀我揀今年都會上11
唯一考慮嘅係買乜色
會唔會收起2架?
應該唔會啦
應該唔會 新出係pro line 同而家唔同line
仲有新出一定加價 要留2代黎做低個價
利申用緊第一代 都係等出新再決定買新定2代
冇咁快落架啦
其實想pro叉電盒會分普通同無線
反正個盒都唔會成日叉
我出左街一個鐘 個AirPods 由100跌到27
由100開始跌咁勁
我由90頭開始跌
左右電量相差30%
但係你聽幾耐先
我覺得我一出就用到而家粒電都真係差唔到
新轉會 我想問下ios13㩒fb/lihkg/蘋果....啲link有冇得直接開apps而唔係開safari
而家用緊10.5pro,如果壞左真係唔知換咩好
暑假果陣發現有白點仲係保養期拎去換左翻新機,本身撞到崩哂花哂,新11個A12X好勁咁,我用黎睇戲+LR多,但佢又會曲又唔想買
又係一個鐘頭
但係homepod得mono, 你聽歌冇影響咩

btw多啲入下面share, 太小人講homepod好難search

HomePod 集中討論 (1) - 10/10懲罰黃店
https://lih.kg/1643660
11 pro 4 speakee架咩
我喺嗰邊蒲咗頭

聽歌個stereo空間感唔錯㗎,睇戲重surround就唔敢講,未試過

HomePod喺bass同clarity平衡得唔錯。好多出bass唔錯嘅類似speaker會犧牲哂咗中高音同埋空間感
聽歌係咪一隻就好夠
同埋spotify支唔支援?
我喺房用,覺得一隻就夠
我決定買嗰日,喺Apple Store試聽咗幾個字,覺得唔錯就扑鎚

Spotify可以用iPhone / iPad Airplay
唉 好後悔半年前staff半價冇買
點解咁講?而家更新轉左去右上角,要入右上角先更新到
有冇師兄想要AirPods 2 未開封,自已買完屋企人又買多左一對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞