[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
向上掃冇既
我都想快啲有
成日reload好煩
岩岩 an 轉 ip11, 有冇d 咩app 必裝
係,因為佢早d, 依家個siri已經update 到似人好多
你張相無location data就無。應該你無開location 畀相機,或者有時定位未定得切你就影咗
連登beta version舊過正式版
彈咗個幾兩個禮拜通知都仲未有更新嘅
iOS?
用得最多應該都係聽歌天氣鬧鐘我諗但拎得部機上手都唔洗再用口啦
係呀
Beta:2.23
正式版2.24
照升會唔會無咗個beta?
而家先知有beta版
我相信係會依賴架 如果唔係美國echo唔會hit到咁
whatsgap

twitch (睇活動live)
香港 Beats Solo Pro 係咪 11月先出?
最快10月29號,或者11月頭
點先可以自動連藍牙耳機 成日都要手動連
唔好升正式呀 冇撚咗3D touch 同埋波波menu
我試過未定得切/冇network 就冇了
我走左去csl問點解會咁,佢換左張新sim叫我試下先,換完情況好似有改善,但都會發生。咁好麻,都唔知係ios問題定咩問題,次次要rebot堅係躁底
開頭諗以為會唔會係啱啱轉過嚟,要畀啲時間佢load。不過我碌返去最頂啲相都係無晒,變晒做有地圖location 但無地址。

今晚試吓重裝多次個backup,唔得就落生果舖問吓精靈
然後佢熄機重要勁耐喎 佢黑左芒其實係未熄好 禁power button諗住開係冇反應 等成半分鐘先會熄好 然後再禁先會出返apple logo開機
有冇人試過mobile update failed 跟著左上keep住係searching ? 試過換sim都唔得 但係用iTunes down 左update 佢話firmware incompatible iPhone 7 求救
咩係波波menu
係呀係呀,一樣苦況
有無人新左iOS 13後,上網斷線再重連訊號收爆都上唔到網
https://lih.kg/1658603

係ios13留落既屎
仲要佢出左咁多beta都無修正
一日唔多去report呢個bug
Apple一日都唔會做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞