[月經] iOS集中討論區 (113) 香港民主法案路路暢通

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
過保就另計
我之前係完保之前出呢個alert
過咗好似$3000
我用芝麻
但 13.2 beta 唔 work 唔識自己 block 來電
3000 無啦啦出呢個alert,唔理佢得唔得
Check咗先
Check完天才會講係咩事
衡量過唔抵整可以唔整
icic 去check下先

呢張係我當年張報價單,不過因為未過保所以全免
佢除咗換電仲換埋keyboard/trackpad
呢排個whatsapp唔撚識自動備份
要手動
手動仲要著住個mon唔係會失敗
咁正既
whatsapp真係廢到癲 backup完d stickers都可以冇哂
又要逐個加 唔係多人用一撚早唔用佢啦 dllm
因為佢電同/keyboard係痴埋一舊
方便起見佢一換就換哂
至於trackpad我都唔記得因咩事換
我都係咁
不過我部機已經過左保,無apple care,無彈alert,係電池發漲佢就話可以免費換電池,仲換埋keyboard
幾驚佢check到我曾經倒瀉水入keyboard之後唔俾我換
唔撚係掛
頭先試咗冇事
唔知11月尾pixel 3a會唔會平呢,想執部玩吓
我發現唔少人同我有相同問題
4G訊號有時會突然中斷/完全收唔到訊號
重新開機/飛行模式先解決到
岩岩又斷了
又係max?
純ipone11
我都係咁,用緊x
今朝set咗三個有兩個冇聲
好在留係13.1.3
2012: Invite sent Tuesday, October 16. Event hosted Tuesday, October 23.
2013: Invite sent Tuesday, October 15. Event hosted Tuesday, October 22.
2014: Invite sent Wednesday, October 8. Event hosted Thursday, October 16.
2016: Invite sent Thursday, October 20. Event hosted Thursday, October 27.
2018: Invite sent Thursday, October 25. Event hosted Thursday, October 30.
依家pixel3都跌到同3a差唔多價

3a我覺得有啲慢
不過用落係簡約順暢
而且影相真係正
你係唔係有咩特別app b3正常
依家仲有咩應該出而未出嘅嘢?
MBP 16
iPad Pro
好似冇乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞