召集LIHKG所有單車jj (3)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

今晚個個係我後面加前面扯黎扯去

巴打住果頭?

我係住將軍澳

可能我地見過

比d 風尾我食下

冇乜踩TKO
但周不時係吐公同沙田坳道出沒
BTW 4x

因為我唔想走太遠,所以經常都康城郵碼,搞到唔識上斜
有機會say 個hi

求尾風

今晚個個係我後面加前面扯黎扯去

巴打住果頭?

我係住將軍澳

可能我地見過

比d 風尾我食下

爸打踩咩車

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

巴打住果頭?

我係住將軍澳

可能我地見過

比d 風尾我食下

爸打踩咩車

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

我係住將軍澳

可能我地見過

比d 風尾我食下

爸打踩咩車

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

不過細佬我一早就去送豆腐,夜晚好撚少踩

可能我地見過

比d 風尾我食下

爸打踩咩車

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

想必身體一定好精壯

比d 風尾我食下

爸打踩咩車

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

想必身體一定好精壯

早上送豆腐既仲有一位師伯,年紀較大
上個夏天成日跟佢操
上次同佢踩左3xkm avg33-38
師伯氣都冇咩喘過

爸打踩咩車

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

想必身體一定好精壯

上個夏天成日跟佢操
師伯氣都冇咩喘過

30 唔係好長姐,你話150就唔同

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

想必身體一定好精壯

上個夏天成日跟佢操
師伯氣都冇咩喘過

其實貪朝早冇人,空氣又好姐

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

想必身體一定好精壯

上個夏天成日跟佢操
師伯氣都冇咩喘過

要朝早起身操,要集 天時,地利,人和先可以出到車....

Gt 碟煞 cx

有機會見到hi下你

想必身體一定好精壯

上個夏天成日跟佢操
師伯氣都冇咩喘過

最緊要係醒到

想必身體一定好精壯

上個夏天成日跟佢操
師伯氣都冇咩喘過

最緊要係醒到

習慣左就得
夏天呢個鐘數基本上見我唔倒

想必身體一定好精壯

上個夏天成日跟佢操
師伯氣都冇咩喘過

最緊要係醒到

習慣左就得
夏天呢個鐘數基本上見我唔倒

黎緊天氣開始變熱操沙田坳道要提早出發
有冇兄弟係踩緊giant scr
我174係咪應該買S

xs

really ?
我174係咪應該買S

xs

really ?

174踩xs
條stem 都幾肯定要長過100mm
屈唔屈到咁落啊
我174係咪應該買S

xs

really ?

174踩xs
屈唔屈到咁落啊

咁應該咩SIZE好
唔知可唔可以約大家一齊岀嚟操 成日一個踩郵碼好悶

星期五青公 玩間

高手先踩碼頭

我班fd星期五青公 玩間歇 痴撚線
我174係咪應該買S

xs

really ?

174踩xs
屈唔屈到咁落啊

咁應該咩SIZE好

S
我170,踩FUJI M碼
對我黎講大咗少少

其實車架只要唔係太大或者細太多都可以調整
車架太細即係reach 要係stem 同bar 度彌補
如果stem 升到盡drop 都係太大就即係你柔軟度唔夠處理太細嘅車架
所以啲職業選手用太細嘅車架要用好長嘅stem
目的係令佢地可以屈低啲減低風阻
普通車友洗唔洗玩到咁就見仁見智
LM
我174係咪應該買S

xs

really ?

其實你可以去單車鋪試吓size
我174係咪應該買S

xs

really ?

174踩xs
屈唔屈到咁落啊

giant d 車好大 xs 唔洗搞就咁踩ok
我174係咪應該買S

xs

really ?

174踩xs
屈唔屈到咁落啊

有名你叫巨人
我174係咪應該買S

xs

really ?

174踩xs
屈唔屈到咁落啊

有名你叫巨人

Giant 太細架 isp唔鋸都好細架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞