召集LIHKG所有單車jj (3)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
你班單車仔同我出黎重新操過!

又係呢張圖

前輪驅動

乜料。。。擺係前面托呀。。。。。。
請問c hing們有冇約出黎踩?

星都冇得執。不了

星都冇得執。不了

個個都講就碌撚 做就兇狠 不了

新理論,前置阻力

新理論,前置阻力

利用後輪同地板嘅摩擦力

新理論,前置阻力

但係而家真係有個澳洲佬整左舊嘢係個前轆到增加阻力
幫助training喎

又係呢張圖

前輪驅動

放前面一定係用黎訓練沖廁手
想換頭盔

筆直1000有冇推介

利申用緊giro cheap cheap 頭盔

kask?

好睇嘅款都over 左
想換頭盔

筆直1000有冇推介

giro air attack

焗桑拿,不了
通風好似比較好

新理論,前置阻力

但係而家真係有個澳洲佬整左舊嘢係個前轆到增加阻力
幫助training喎

所以話,澳洲佬後知後覺,㘣既始終係圓,加舊野方了,阻力更大
強國已經有供平民使用
想換頭盔

筆直1000有冇推介

met r 唔知乜乜乜
你班友講到d胎買咗返嚟好似唔擺得咁
搞到我即刻拿拿淋換埋條gp4000落條尾轆到
搞到我即刻拿拿淋換埋條gp4000落條尾轆到[img]htholland.pk/p8xbews6[/img]

Chem 既角度黎講其實橡膠都好撚come 擺既
咪暴曬就冇問題
反工有時去善後,總會掂倒d曬過既PVC ,真係痴撚線
搞到我即刻拿拿淋換埋條gp4000落條尾轆到[img]htholland.pk/p8xbews6[/img]

咪暴曬就冇問題

勿曬勿冷藏
就擺得耐

星都冇得執。不了

個個都講就碌撚 做就兇狠 不了

Chur 爆偈都見唔到星 不了
其實有慢踩團

咪暴曬就冇問題

你咁講我都有d安慰
我套胎其實舊年六月買
之前淨係換咗一條上去
搞到我即刻拿拿淋換埋條gp4000落條尾轆到[img][url]http://htholland.pk/p8xbews6[/img][/url]

咪暴曬就冇問題

你咁講我都有d安慰
我套胎其實舊年六月買
之前淨係換咗一條上去

我仲有條開口gp4k係度
25c裝唔到 霖住賣左佢算
不過以架crc啲價賤過地底泥
賣200都唔知有無人收
其實有慢踩團

同車友次次話慢踩次次話新手團
次次都見唔到車尾燈
其實有慢踩團

次次都見唔到車尾燈

出團前要簽生死約
快過指定速度要永久bam
其實有慢踩團

次次都見唔到車尾燈

出團前要簽生死約
快過指定速度要永久bam

我都想開個慢團,堅慢,養生ride
我都想開個慢團,堅慢,養生ride

留名跟團
除左落斜唔準超過28
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞