召集LIHKG所有單車jj (3)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
休車一星期sosad

咁耐
巴打整傷咗?

手槍gg左要整,seat爆左嘗試claim保修, 腳踏有聲嘗試claim保修. 聽日幫埋架車做身體檢查算. 禍不單行sosad

一星期好快過
休車一星期sosad

咁耐
巴打整傷咗?

手槍gg左要整,seat爆左嘗試claim保修, 腳踏有聲嘗試claim保修. 聽日幫埋架車做身體檢查算. 禍不單行sosad

一星期好快過

嘩炒大鑊...

人有無事
休車一星期sosad

咁耐
巴打整傷咗?

一星期好快過

嘩炒大鑊...

人有無事

真係禍不單行
一陣去操車先
如果我講其實係0p我諗無人會信
我話俾車撞應該有人信
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

但基於太7原故,我會對外聲稱我俾車炒
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

0P我炒到小腿有個餅齒印 去唔到
啲fd見親都笑7我
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

啲fd見親都笑7我

0p咁多傷
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

啲fd見親都笑7我

0p咁多傷

有個FD 0P 裂鎖骨
0p整親手 槍手花左
0p整親手 槍手花左

邊度花,槍手指甲花可以買過塊,柄就砂紙(如果唔深)
0p整親手 槍手花左

指甲花加柄最頂個加膠邊位,上左踏 係咪要再調整部車?
0p整親手 槍手花左

指甲花加柄最頂個加膠邊位,上左踏 係咪要再調整部車?

理論上,上LOCK 踏係要拉高D,因為腳可轉用既姿勢多左(腳轉動姿勢),同埋踩踏習慣唔同(EG, 踩實OR 踩空) 都影響到你既高低
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

啲fd見親都笑7我

0p咁多傷

希望d保養claim到 雖然希望不大
屌那星岩岩踩road,係紅綠燈前等轉燈,發覺右線部巴士上層勁多乘客望撚住我,心諗做乜柒,我又冇裸踩

On99
屌那星岩岩踩road,係紅綠燈前等轉燈,發覺右線部巴士上層勁多乘客望撚住我,心諗做乜柒,我又冇裸踩

On99

坐係巴士好撚悶,比著我都望下你

On99

坐係巴士好撚悶,比著我都望下你

唔講以為我後面有條紅衫女跟住我丫屌
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

啲fd見親都笑7我

0p咁多傷

係屋企睇下單車比賽啦今個星期大把大賽
睇咗擋踩咗一個星期好快過
0p整親手 槍手花左

我支槍指甲都花左 邊度有得買
我話俾車撞應該有人信

我好單純 我信

啲fd見親都笑7我

0p咁多傷

自己p好難claim架喎
0p整親手 槍手花左

咩槍手先,我第一會搵EBAY ,貴就搵埋CRC,BIKE24 果D
野牛果D有就緊係最好,唔洗運費
0p整親手 槍手花左

咩槍手先,我第一會搵EBAY ,貴就搵埋CRC,BIKE24 果D

大家狗也不屌嘅6800
0p整親手 槍手花左

大家狗也不屌嘅6800

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-ULTEGRA-6800-LEFT-STI-LEVER-NAME-PLATE-AND-FIXING-SCREW-SHIFTER-PART-/201725510545

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-ULTEGRA-6800-RIGHT-STI-LEVER-NAME-PLATE-AND-FIXING-SCREW-SHIFTER-PART-/201725509947

運費100 蚊港幣,你要Combine shipping 咁送香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞