召集LIHKG所有單車jj (3)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
又比你班友搞到我買咗新玩具
有間單車鋪執笠,所有accessories半價。咁當然佢mark高咗嚟減,不過都幾平, $74 加幣

welcome to the club
有無巴打知道個seatpost clamp 邊度有得買?
條seat post 用緊27.2 咁我應該買咩size?

利申:2016年 cervelo R3

前R3 用家路過
唔通用唔洗諗aftermarket
專用的。老牛應該有

唔該巴打! cervelo 真仆街,咁都要整個專用夾,打咗去牛牛問,要$220,佢老母

可憐

呢啲上淘寶搵應該有

淘寶睇過都係得正常圓通夾

心諗,正常圓通都搞個特規

咪臭係,好地地一支27.2走去出個特規

舊果粒乜事先,撻牙定折斷左?

撻牙,扭唔實

攻牙,換大粒D羅C

巴打又係計喎,不過邊樹搵粒螺絲返嚟?

之前旺角新田地街有配過罹C,不過攻牙就唔知
http://cyclingtime.com/tw/documents/7648.html

做乜鳩

天元突破飛輪
又一條gp4000 爆邊

說明書好似有講最好用圓邊勾嘅軨唔好用方勾
因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

樓主買番嚟擺咗三個月先用,未計店舖存貨擺幾耐
有間單車鋪執笠,所有accessories半價。咁當然佢mark高咗嚟減,不過都幾平, $74 加幣

你就好

我都想換 跟車嗰張un屎忽

168闊,停車又可以外賣放碗牛腩麵潮玩單車立食,加多個saddle 水架又可以放可樂

你就好

我都想換 跟車嗰張un屎忽

168闊,停車又可以外賣放碗牛腩麵潮玩單車立食,加多個saddle 水架又可以放可樂

而家呢張櫈。。。。。放咗落老婆大人架ridley度
踩JAVA會唔會比人笑
又一條gp4000 爆邊

因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

老化哂啦咁擺法
踩JAVA會唔會比人笑

快過你既頭也不回
慢過你既根本見唔倒
平排踩?傻撚左啦
踩JAVA會唔會比人笑

快過你既頭也不回
慢過你既根本見唔倒
平排踩?傻撚左啦

你幫我自我安慰左
又一條gp4000 爆邊 [img]hna.cx/i/qj3DGEe.png[/img]

因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐
由出廠到用家手都一段日子啦
會唔會個撚屌裝工有問題乍
又一條gp4000 爆邊 [img]hna.cx/i/qj3DGEe.png[/img]

因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

其實呢個爆法我覺得除咗俾個勾整爆線之外應該都冇咩可能
一係就方勾,一係劣質品,一係就係佢鳩打胎壓打爆咗
講到擺三幾個月,擺到幾耐同存放方式有關
我以前試過放部車係窗邊俾太陽曬住,一兩個月之後冇留意到爆哂網線就拎出去踩結果就類似佢咁爆法(唔係GP4000)
講真裝clincher 外胎咁撚易唔係唔識裝下話?
http://cyclingtime.com/tw/documents/7648.html

做乜鳩

天元突破飛輪

52T
練玻璃腳
踩JAVA會唔會比人笑

快過你既頭也不回
慢過你既根本見唔倒
平排踩?傻撚左啦

你幫我自我安慰左

踩Java 冇問題
又一條gp4000 爆邊 [img][url]http://hna.cx/i/qj3DGEe.png[/img][/url]

因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

我以前試過放部車係窗邊俾太陽曬住,一兩個月之後冇留意到爆哂網線就拎出去踩結果就類似佢咁爆法(唔係GP4000)

工程jj表示
曾經d‘師父’唔記得放d乜柒野去曬,總之係膠黎。比人屌到呢
踩JAVA會唔會比人笑

快過你既頭也不回
慢過你既根本見唔倒
平排踩?傻撚左啦

你幫我自我安慰左

踩Java 冇問題

之前FB見到有架Java嘅TT車 好好J
又一條gp4000 爆邊 [img][url]http://hna.cx/i/qj3DGEe.png[/img][/url]

因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

工程jj表示

有個理論就係d 選手會放一年左右等d 元素揮發,咁如果真係咁差,我諗唔似擺放問題,咁有可能真係框,我環島去到台灣都係咁爆

因為好易勾爆條胎
係咪冇睇過就裝

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

工程jj表示

有個理論就係d 選手會放一年左右等d 元素揮發,咁如果真係咁差,我諗唔似擺放問題,咁有可能真係框,我環島去到台灣都係咁爆

之前13有指出,某某石板路冠軍對管呔已經停產多年,今次有攞返出黎用黎比賽

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

工程jj表示

之前13有指出,某某石板路冠軍對管呔已經停產多年,今次有攞返出黎用黎比賽

cx 比賽果對綠色野

想問下咁樣係咪正常?

我過唔倒自己果關囉
我就一定會重新整過,當然唔整都唔會出事

咁長既?

係咪無得自己整返好?
踩JAVA會唔會比人笑

快過你既頭也不回
慢過你既根本見唔倒
平排踩?傻撚左啦

你幫我自我安慰左

踩Java 冇問題

之前FB見到有架Java嘅TT車 好好J

java

想問下咁樣係咪正常?

我過唔倒自己果關囉
我就一定會重新整過,當然唔整都唔會出事

咁長既?

係咪無得自己整返好?

拆咗佢睇下係咩問題
重新拉條線其實唔難
好似係

老化哂啦咁擺法

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

工程jj表示

cx 比賽果對綠色野

原來pro會咁做
我淨係知conti 新胎上會有層膠
要run 百幾二百k 抓地先會到最佳狀態

擺反幾個月有咩問題
十年八年就話姐

工程jj表示

cx 比賽果對綠色野

原來pro會咁做
我淨係知conti 新胎上會有層膠
要run 百幾二百k 抓地先會到最佳狀態

唔係膠,係蠟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞