召集LIHKG所有單車jj (3)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
單車post巴絲打及其戰車

弦善盈 Ridley Noah SL 40
918RSR Cannondale Caad10
淺水浸膠籠 Giant Propel SLR 2
夢_ Pinarello F8
細粒膠 Cannondale CAAD10
叫乜向左走向右走野名好 Cervelo S2/merida 1000d
叫我文仔 Cervelo S5 VWD
路姆西 Specialized Roubaix
Gooner_HKG Ridley FenixSL
江河 Giant TCR SLR 2
san8888 NeilPryde Nazare
順圭 Colnago CLX3.0
慷慨任氣 Merida reacto 4000
港式奴工 Specialized Allez
立米薯仔 Cannondale Supersix
MandyStarz Time Izon AKTIV, Bianchi 928L
世界級男神 Specialized allez
隔岸食花生 Bianchi impulso c2c
十九化驗師 Cannondale CAAD10
祖新手 Canyon Ultimate CF SLX 2015
嗚呀不得了 無RBfuck Trek Session / Intense Tracer
Q bill IF custom Ti Crown Jewel
綠帽慘執 Ridley Liz
膠味雪糕 Giant Propel SLR
4P_F040 Ridley Noah RS
乳毛 LK 364
AIA麥湛天 Giant Anyroad 1 2014
B787 Colnago C59 54cm
行騙長官 Giant SCR1 痛車
識食之人 Giant SCR2 2016新手
4P_F040 Giant TCR Advanced SL
生駒_里奈 Giant TCR ADVANCED 2
相馬博臣 Giant SCR2 2013
天大地大 Ceepo mamba
酷愛張敬軒 Cipollini Bond
聯合組爸 Merida Reacto 5000 Lampre
PeterSagan S-works New Tarmac
言之命至 Giant TCR 1 2016
孖筋Ranger Giant TCR Pro 1 2016
乳交Seven Focus Izalco Max
小肥波 Canyon cf SLX Team mov
膠換one油 canyon urban 7.0 SL
藝高人向左走向右走大 Scott Foil Team Issue
RX_78_2 Fuji Altamira
Jcch18 lapierre xelius efi 100
本田梯丫佬 Tern Verge P18/Giant Defy Adv1
碌Seven大過身 Cervelo R3
八穿一 giant SCR1 (新手)
枯木前販 Giant SCR1
約翰史密斯 Ridley Noah RS
chobchu Gaint TCR adv / Time RXRS and ZXRS / Bianchi xr2
PaoloMaldini Specialized Venge
返唔到轉頭 Merida Reacto 4000 2016
M.栢達臣 Merida Scultura 7000-E
書生 Giant Defy 3 新手
NT-1 GIANT TCR SLR2
手機overheat Giant TCR SLR2 2016
J_Guilavogui Giant Atx 27.5
carries_u Cervelo S2
午夜奇蹟 De rosa avant2015
東甩個媽媽 look 695
公平女仕 Merida Reacto 500
SuperSixEvo Cannondale SuperSix Evo 2014
hide cannondale supersix
矮仔落樓梯 Fuji Sportif 1.7
唉人咩 Specialized allez sprint

新手留名
又夠鐘食肉 今日健康D有芽菜

牛河博士

牛河博士

m記牛河

牛河博士

m記牛河

食咗一次=踩n次車
見到都覺得肥
自從操反起已經全戒呢類野

牛河博士

m記牛河

食咗一次=踩n次車

係肥叉
見到都覺得肥

咁返工食乜?
見到都覺得肥

咁返工食乜?

早餐+tea= 麥皮+生果
中午冇得揀,跟大隊
Ps走汽水,奶茶咖啡
見到都覺得肥

咁返工食乜?

中午冇得揀,跟大隊
Ps走汽水,奶茶咖啡

出車帶定朱古力bar
見到都覺得肥

咁返工食乜?

中午冇得揀,跟大隊
Ps走汽水,奶茶咖啡

出車帶定朱古力bar

想當年弱智得濟放左背脊袋似朱古力醬
換左個32t飛輪終於踩到上大斜
見到都覺得肥

咁返工食乜?

中午冇得揀,跟大隊
Ps走汽水,奶茶咖啡

出車帶定朱古力bar

體溫朱古力醬

直接帶朱古力醬咪得
見到都覺得肥

咁返工食乜?

中午冇得揀,跟大隊
Ps走汽水,奶茶咖啡

出車帶定朱古力bar

體溫朱古力醬

直接帶朱古力醬咪得

漿撚住個口

外23c 105psi 一上車,條呔扁曜
Max 只可110psi

巴打係時候減磅

你知唔知細粒膠巴打幾高先

葦木場!?
用管胎啦

呢到有幾多巴打係用開管胎?

用開clincher

both都有用開

大家用開咩管?
我又黎郵碼
後轆係已經鎖實快拆既情況下
轉個時有左右搖 係咪已經淆鈴 有冇得救

已淆
唔識自己彈就拎去單車鋪搞
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教
https://www.youtube.com/watch?v=tP3uAy1YQpQ

用埋壓縮餅乜斜都爬到

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教
https://www.youtube.com/watch?v=tP3uAy1YQpQ

唔該哂
睇佢齊哂工具都要用好多時間
自己唔夠工具真係好高難度

用埋壓縮餅乜斜都爬到

已經用緊50/34

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教

唔該哂

有key同stand都夠做
不過應該好少人會買個stand
key就好易買到,一般都係救急用
拎去單車鋪比較穩陣

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教

唔該哂

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教

唔該哂

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞