召集LIHKG所有單車jj (3)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

已淆
唔識自己彈就拎去單車鋪搞
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教
https://www.youtube.com/watch?v=tP3uAy1YQpQ

唔該哂
睇佢齊哂工具都要用好多時間
自己唔夠工具真係好高難度

有key同stand都夠做
不過應該好少人會買個stand
key就好易買到,一般都係救急用
拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教
https://www.youtube.com/watch?v=tP3uAy1YQpQ

唔該哂

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

唔係段軨計咩

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教

唔該哂

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

彈軨係tune 返好,你果d 係斷左織返續支計
通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同
後轆係已經鎖實快拆既情況下
轉個時有左右搖 係咪已經淆鈴 有冇得救

已淆
不過太嚴重的話要換

自己彈鈴難唔難
工具麻唔麻煩
上網搵好似得好少彈教學

GCN有教

好難學,隻隻軨支都唔同

GCN有教

唔該哂

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

一講到整野,係咪又要首ban油麻地區某兩個字果間

唔該哂

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

心諗,好撚多不快經驗 自己參詳下啦...

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

拎去單車鋪比較穩陣

榮記

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

唉我唔知丫
都係聽反黎乍
留名學野先
我想問下break問題

我右手手把break (後break)時輕輕力已經break盡,但左手要禁到好落先break盡,係咪有問題?
我想問下break問題

我右手手把break (後break)時輕輕力已經break盡,但左手要禁到好落先break盡,係咪有問題?

睇你手感啦
我都較到右緊左鬆

通常彈鈴收幾錢?

段枝計 一枝幾十
好似係

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

剩係磨號件 同Ridley Mavic優惠就夠on9
我想問下break問題

睇你手感啦
我都較到右緊左鬆

我自己就兩邊差唔多
睇習慣啦不過唔好鬆到禁到尾都brake 唔到

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

但佢度賣d價格公道講句都ok,唔似另一隔離巷果間咁天價

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

執執下反口唔執

部f10食水深都算
仲要成兩個幾月都無消息
我想問下break問題

睇你手感啦
我都較到右緊左鬆

我自己就兩邊差唔多
睇習慣啦不過唔好鬆到禁到尾都brake 唔到

條線鬆左姐 跟翻你個人喜好較翻
得罪講句
買件去巴打做嗰間藍天X車, 又平, 有問題即換
整野就MR VXLO, 整完仲驚你有咩問題, 捉住你黎教, 吹水

暫時去開呢2間,
怪獸佢老母賣拆車件磨碼件水貨, 又整壞晒
我想問下break問題

BRAKE到盡就OK啦
頭BRAKE鬆過後BRAKE都常見,
調轉就唔好啦
得罪講句
買件去巴打做嗰間藍天X車, 又平, 有問題即換
整野就MR VXLO, 整完仲驚你有咩問題, 捉住你黎教, 吹水

暫時去開呢2間,
怪獸佢老母賣拆車件磨碼件水貨, 又整壞晒

多謝介紹,近排仲想換個bb煩緊去邊間好
我想問下break問題

BRAKE到盡就OK啦
頭BRAKE鬆過後BRAKE都常見,
調轉就唔好啦

多謝師兄

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

執執下反口唔執

部f10食水深都算
仲要成兩個幾月都無消息

之前香港騎行搞mavic優惠 怪x就係fd開post呻話人搞cheap mavic 跟住自己又搞埋一份 勁多人係fd屌 真係吹脹

通常50-100蚊都有
個個師傅手勢都唔同

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

執執下反口唔執

部f10食水深都算
仲要成兩個幾月都無消息

之前香港騎行搞mavic優惠 怪x就係fb開post呻話人搞cheap mavic 跟住自己又搞埋一份 勁多人係fd屌 真係吹脹

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

執執下反口唔執

部f10食水深都算
仲要成兩個幾月都無消息

之前香港騎行搞mavic優惠 怪x就係fb開post呻話人搞cheap mavic 跟住自己又搞埋一份 勁多人係fd屌 真係吹脹

連續打錯兩次fb

西牛?

肯定怪x

乜獸個朵臭曬啦

好多花生食

執執下反口唔執

部f10食水深都算
仲要成兩個幾月都無消息

連續打錯兩次fb

對唔住 我柒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞