[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

惡系俾超系打死返後場wait 唔使入pc
場上有2隻惡就無效化對方超系鬼系energy

外星隊真正收皮。

咁樣 烈空座 唔需要再用,只需出巨金破細胞自轉

叫班外星人落返隻1速嚟break人energy囉
等佢哋感受吓俾人強迫落隻1速係幾撚屌

話時話,固拉多都好弱下,全白技

當年活動送嘅係咁上下

特性好正,佢係bench 時,如果對面有棋踩係自己出口,可以出黎打一下,唔死的話回返bench
超鐵暴龍痴撚線
超鐵暴龍痴撚線

專恰雀仔... 白攻100x
今次依2隻ex 要4000藍碎換
超鐵暴龍痴撚線

仲有藍技可以撞開人
超鐵暴龍痴撚線

仲有藍技可以撞開人

今次好吸引

特性好正,佢係bench 時,如果對面有棋踩係自己出口,可以出黎打一下,唔死的話回返bench

中左呢隻

中左呢隻

唔係好明個特性

中左呢隻

唔係好明個特性

者係俾個機會你可以打走係你出棋點既對手,打完唔死(不論贏輸)就返bench
兩隻新ex 都好正
混亂大流行

中左呢隻

唔係好明個特性

者係俾個機會你可以打走係你出棋點既對手,打完唔死(不論贏輸)就返bench

好正喎

你老味啊
今次有無課金多50%石? 想課

中左呢隻

唔係好明個特性

好正喎

配scoop up用效果更佳
[img]https://na.cx/i/r369A1u.jpg[img]
你老味啊

跟機一抽
而家值唔值用200石買booster

上面有晒兩種結果
你覺得自己係邊種

上面有晒兩種結果
你覺得自己係邊種

上面有晒兩種結果
你覺得自己係邊種

this

上面有晒兩種結果
你覺得自己係邊種

this

今次應該點組隊?3貓配2陸鯊?定落y同忍蛙強行震壓

上面有晒兩種結果
你覺得自己係邊種

this

條友都輸撚硬 又唔郁又唔走場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞