[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
仙貝隊咪又係輸

仲要拖時間等到0秒。 呢d正仆街

三細胞勁啲啦, gym 都係咁話
其實細鮑隊係咪要齊三隻先得?同埋要配咩隊員?岩岩試用左兩場,輸撚晒

我都係得兩隻
只能夠守中間兩點
唔夠彈性
攻唔到只能守

屌想換多隻細鮑 但好似好on9

換6et 輕鬆3000
其實細鮑隊係咪要齊三隻先得?同埋要配咩隊員?岩岩試用左兩場,輸撚晒

我都係得兩隻
只能夠守中間兩點
唔夠彈性
攻唔到只能守

屌想換多隻細鮑 但好似好on9

換6et 輕鬆3000

抽到3隻細細細胞
點解隻哈古龍用dragon tail 打和
之後打左對面返bench都冇得進化
點解隻哈古龍用dragon tail 打和
之後打左對面返bench都冇得進化

轉盤要贏

係愛呀,哈利

係愛呀,哈利

依家4連好似冇乜特別up
抽黎都冇用

係愛呀,哈利

抽黎都冇用

我想抽隻細胞,點知真係抽到,即時買多兩隻

係愛呀,哈利

抽黎都冇用

我得一隻 好撚葡萄

打得好辛苦
終於都拎到肥大

係愛呀,哈利

抽黎都冇用

我得一隻 好撚葡萄

我都係得一隻

終於打到100win
想問下 右上角個鎖匙箱係唔係一日只開一次
如果我今日打唔夠10條 聽日再打係可以開一個定兩個

2個 但如果你呢個box本身有9條key 你贏左有3條key 用剩個兩條唔會計落第二日個隻box度 box係會累積 你今日開唔到 聽日開唔到 十日都開唔到 你第十一日就總共有十一隻box可以開 你贏到咁多場嘅話 好似係

2個 但如果你呢個box本身有9條key 你贏左有3條key 用剩個兩條唔會計落第二日個隻box度 box係會累積 你今日開唔到 聽日開唔到 十日都開唔到 你第十一日就總共有十一隻box可以開 你贏到咁多場嘅話 好似係

無累積
一個舊嘅 一個即日新嘅 最多2個

無累積
一個舊嘅 一個即日新嘅 最多2個

好難得ranking 上到1200 唔想跌返落去

終於打到100win

今晚盡量打埋
聽朝就全部投降打蟲衝
忍蛙升金技定都白技?

如果有夢夢同忍蛙出邊隻好、?

忍蛙搏打走 小白 紫
夢夢就係唔俾人打走 打走怨娃

睇下點用

兩隻雷鳥 兩隻雷伊貝 兩隻哈古呢個組合好有趣

兩隻雷鳥 兩隻雷伊貝 兩隻哈古呢個組合好有趣

麻痺deck嘛
俾佢麻晒之後啲雷伊貝好煩
呢排應該係調高左ex 出現率

我一連勝中 珍珠。金色箱出 水炮龜

琴晚 紫箱出 忍蛙

巴打 你睇泥行運
我近掛都係中垃圾多
呢排應該係調高左ex 出現率

我一連勝中 珍珠。金色箱出 水炮龜

琴晚 紫箱出 忍蛙

巴打 你睇泥行運
我近掛都係中垃圾多

近排啲箱中哂背背龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞