[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
[off topic ] 大家覺得下次更新會唔會改弱細胞或者ET組合 好似以前改弱鬼雀咁
[off topic ] 大家覺得下次更新會唔會改弱細胞或者ET組合 好似以前改弱鬼雀咁

轉蛋法唔改弱得
鬼雀係免費玩就有嘅先改弱得
唯有等營運唔知幾時痴咗線整隻3速90%金140
[每日] 外星人我屌你老母呀

轉蛋法唔改弱得

學pkm tcg咁分standard同unlimited

轉蛋法唔改弱得

學pkm tcg咁分standard同unlimited

tcg之前隻giant fan天狗真係世界級ずっと俺のターン

蜻蜓
啱啱又法國英文翻譯有問題
沙漠蜻蜓特性寫進化していたら 英文係has evolved, 係perfect tense
鯉魚龍& friends特性都係寫進化していたら 但英文變咗evolves
沙漠蜻蜓特性寫進化していたら 英文係has evolved, 係perfect tense
鯉魚龍& friends特性都係寫進化していたら 但英文變咗evolves

應該冇錯
He learns English/He has learnt English
意思都係一樣
不過has learnt係強調佢以前開始學,學到依家仲學緊
利申 英文grammar C+

應該冇錯
He learns English/He has learnt English
意思都係一樣

學到依家仲學緊唔係has been learning咩

應該冇錯
意思都係一樣

學到依家仲學緊唔係has been learning咩

係喎
咁係直到依家學完
頭先撞到個9連勝
係度諗棄唔棄局比佢贏
最後炒左佢後打算投降比佢十連
點知佢自己投降
覺得自己好似做左衰人
依家先到62勝
星期六日開咗兩日OT打唔切
依家先到62勝
星期六日開咗兩日OT打唔切

利申 勝率50%
啱啱打gym二連出咗條黑龍
好唔好用石抽下搏埋條白龍
啱啱打gym二連出咗條黑龍
好唔好用石抽下搏埋條白龍

講到好似用石抽就一定有咁
慳返啲石好過啦
依度有冇人叫DLLM
係咁贏運搞到我都唔好意思

開紫箱中左第二隻細鮑

開紫箱中左第二隻細鮑

羨慕
其實細鮑隊係咪要齊三隻先得?同埋要配咩隊員?岩岩試用左兩場,輸撚晒
其實細鮑隊係咪要齊三隻先得?同埋要配咩隊員?岩岩試用左兩場,輸撚晒

我都係得兩隻
只能夠守中間兩點
唔夠彈性
攻唔到只能守

三細胞三et
冇et就放隻一隻剋巨金怪嘅同2隻放到異常嘅3mp就ok
邊隻剋巨金?

我都係得兩隻
只能夠守中間兩點
唔夠彈性
攻唔到只能守

屌想換多隻細鮑 但好似好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞