[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

[每日] ET我屌你老母呀

隻game明明係有樣嘢叫做攻擊
但就係整到唔攻擊先有可能贏到做乜鳩

呢個時候夢夢好有用

原來黑白龍可以直接打飛啲怪 隻冰伊俾隻黑龍打完飛左出場
btw AI有料到
唔夠時間打,打到87勝。早知琴日勤力啲

火gym 4mp

gym 唔係得 1,2MP 先有得加1MP 咩?

火暴本身1mp
上到3唔知會唔會再加
火暴我升曬90技 啱嗎

睇你點玩啦
我可能會偏紫
利申冇火暴未玩過

擴90打夢夢
擴紫打其他嘢
如果隊內已經有方式搞掂夢夢就擴紫啦

我玩開火岩鼠打夢夢

用火岩鼠平均80%進到化,解決前期1MP火爆獸問題

我無火岩鼠
打到63勝拎埋3券就收皮
啱啱抽到沙漠蜻蜓同風妖精,勁唔勁架?

風精
Maintenance now

風精

姐係咩
dark energy
3貓強勢回歸

No.485 席多藍恩?
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

惡系俾超系打死返後場wait 唔使入pc
場上有2隻惡就無效化對方超系鬼系energy

風精

姐係咩

風精靈 有綿防 生存力200%
dark energy
3貓強勢回歸

得1set進化 退化定進化個隻好用啲?
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

嘩,咁咪好勁

唔俾人封點就長出長有...
dark energy
3貓強勢回歸

得1set進化 退化定進化個隻好用啲?

直接落進左化嗰隻
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

嘩,咁咪好勁

唔俾人封點就長出長有...

鳩估下次出格鬥/妖精energy再剋返惡然後不停循環
官方想點
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

外星隊真正收皮。

咁樣 烈空座 唔需要再用,只需出巨金破細胞自轉
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

外星隊真正收皮。

叫班外星人落返隻1速嚟break人energy囉
等佢哋感受吓俾人強迫落隻1速係幾撚屌
dark energy
3貓強勢回歸

者係新道具卡?

外星隊真正收皮。

叫班外星人落返隻1速嚟break人energy囉
等佢哋感受吓俾人強迫落隻1速係幾撚屌

話時話,固拉多都好弱下,全白技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞