[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
超鐵真係幾屈機 瘋狂推人走
黑白龍你地落幾多張overdrive?
黑白龍你地落幾多張overdrive?

要落hurdle jump, long throw, dark energy
得返1個位放1張
狂玩左兩個星期,想問下點組

同埋可以用咩卡同換咩怪

同埋可以用咩卡同換咩怪

黑龍換火恐龍進噴火啦

同埋可以用咩卡同換咩怪

黑龍換火恐龍進噴火啦

sorry 睇錯
自膠睇唔到你黑白龍

同埋可以用咩卡同換咩怪

黑龍換火恐龍進噴火啦

sorry 睇錯
自膠睇唔到你黑白龍

垃圾噴火

人地用就起碼兩次60x2, 我用就得一次

真係好睇運 sad

本身佢後場4隻唔係劇毒就燒傷
但係自己on9唔記得開dark energy
之後巨金又中30俾S型殺左
打唔入唯有dum波鐘

打唔入唯有dum波鐘

dark energy係咪專對抗et?
屌 d細胞真係好柒煩
好撚想換隻巨金 但自己又想用超鐵
落2隻1mp又好似好on9咁
屌 d細胞真係好柒煩

3細鮑user
[img]https://na.cx/i/D14XeKT.jpg[/ig]
打唔入唯有dum波鐘

係 對面有cosmo
打細胞巨金死左又開左dark energy就收皮
所以唔隻忍蛙係係佢底線右邊搏打死佢隻燒傷細胞
即使打唔死都可以俾佢夾死換返巨金返黎
[img][url]https://na.cx/i/D14XeKT.jpg[/ig][/url]
打唔入唯有dum波鐘

係 對面有cosmo

係咪一定要有兩隻dark精靈 dark energy先可以cancel cosmo energy?
[img][url]https://na.cx/i/D14XeKT.jpg[/ig][/url]
打唔入唯有dum波鐘

係 對面有cosmo

係咪一定要有兩隻dark精靈 dark energy先可以cancel cosmo energy?

係 要同時係場
屌 d細胞真係好柒煩

係2500分up 見到ET細胞既機會超過7成 用佢就可以望住d細胞係咁miss但冇得重轉 冇巨金真係望住d細胞ET係咁轉轉轉
俾ET3胞屌打咗咁耐
全靠dark energy終於上到3000

俾ET3胞屌打咗咁耐

monthly ranking 呢?
俾ET3胞屌打咗咁耐

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/30/043247_5af40d45253d8dcaa212ea3b3fc42ba9.jpg[img]

2627 282名
滿晒箱唔打上去了
俾ET3胞屌打咗咁耐

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/30/043247_5af40d45253d8dcaa212ea3b3fc42ba9.jpg[img][/url]

2627 282名
滿晒箱唔打上去了

好勁
其實三貓配dark energy都應該勁
俾ET3胞屌打咗咁耐

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/30/043247_5af40d45253d8dcaa212ea3b3fc42ba9.jpg[img][/url]

2627 282名
滿晒箱唔打上去了

好勁

小心啲睇路同揀嘢嚟對位要上2400位內都其實唔難 好似係

早幾日仲遇到啲league rate 2500左右, 見我隻棋離佢個goal 2格就擺隻嘢擋住喺我前面唔攻擊俾我跳
又有個搵隻A型et塞我入口唔攻擊俾我long throw夾

最初嗰兩日試過, 唔夾
因為返後場死唔去所以冰拳打輸都係冰唔到人
結果又係俾細胞開無雙

最初嗰兩日試過, 唔夾
因為返後場死唔去所以冰拳打輸都係冰唔到人
結果又係俾細胞開無雙

係wo 咁無用
其實巴打你依家對et係唔係贏左9成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞