[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇人同我一樣中咗bug?隻鐵殼蛹鎖唔到,係個倉度見唔到

filter左MP 0 ?

依家組隊
想留dark energy 最少落3隻惡, 如果得2隻一俾人打走隻就無
不過得dark energy無巨金都係擋唔到班ET細胞
即係已經佔咗4個位 得返2格可以揀

依家組隊
想留dark energy 最少落3隻惡, 如果得2隻一俾人打走隻就無

惡系寵選擇又真係唔多
唯有暫時放棄 Dark Energy
[img]https://na.cx/i/uS59L90.jpg[img]
依家組隊

惡系寵選擇又真係唔多

pc個隻咩黎 反晒光睇唔清楚

忍蛙1階可進2階,車厘可進卡美無水箭,迷你龍無肥大,蚊香科豆進到蚊香蛙,屌,我當年咁嘅team上千7都難,佢打到上2100cls
[img][url]https://na.cx/i/uS59L90.jpg[img][/url]
依家組隊

惡系寵選擇又真係唔多

pc個隻咩黎 反晒光睇唔清楚

白龍

忍蛙1階可進2階,車厘可進卡美無水箭,迷你龍無肥大,蚊香科豆進到蚊香蛙,屌,我當年咁嘅team上千7都難,佢打到上2100cls

佢可能有其他寵無用者,我有時都會悶悶地轉水隊打
想問下如果火gym, 會係 ground 加20攻 定 rock 加20攻?
想問下如果火gym, 會係 ground 加20攻 定 rock 加20攻?

睇橙箱應該係地
其實我唔明點解話忍娃好過夢夢

我見其他巴打都話夢夢好過忍蛙喎
忍娃升咩技好?

我自己會升藍

依家組隊

惡系寵選擇又真係唔多

dark energy 係人地用physic 只會打dark返後備席 最尾個句點解
如果有2隻或以上嘅dark精靈係場上 對方超能力同鬼energy會無效化 好似係
[mg]https://na.cx/i/uS59L90.jpg[/im]
依家組隊

惡系寵選擇又真係唔多

dark energy 係人地用physic 只會打dark返後備席 最尾個句點解

2隻dark係場對面energy無效
唔記得淨係超能同鬼
[mg][url]https://na.cx/i/uS59L90.jpg[/im][/url]
依家組隊

惡系寵選擇又真係唔多

啫係張卡係專打外星人only
有冇人同我一樣中咗bug?隻鐵殼蛹鎖唔到,係個倉度見唔到

我隻蛹無事

filter左MP 0 ?[/quote]
屌!自膠
[mg][url]https://na.cx/i/uS59L90.jpg[/im][/url]
依家組隊

惡系寵選擇又真係唔多

啫係張卡係專打外星人only

所以要用忍蛙,唔用夢夢,如果要玩 dark energy

睇橙箱應該係地

如果ground, 超音波幼蟲同沙漠蜻蜓又做 MVP

對面真係好禮讓

對面真係好禮讓

對面4架飛機?

對面真係好禮讓

對面4架飛機?

冇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞