[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
啱啱開箱中多左隻火鳥 用雙火鳥好定食左去加攻好

完咗火gym 再諗食唔食啦

完咗火gym 再諗食唔食啦

我有3隻,都係諗住等打埋火gym 先決定

可能會食一隻加攻先

我三隻 火gym 當鬼仔用
btw 幾撚時先火gym呀

我三隻 火gym 當鬼仔用
btw 幾撚時先火gym呀

3隻又好似太多,兩隻頂盡,始終火鳥都多人有,未必下下可以跳過人,同埋白技又大紅...

白龍今期都屈,行3步博紫技就去到goal 旁邊

反而金技真係諗唔到用邊隻

聽日固拉多 好似係

聽日固拉多 好似係

即係有火gym了?

聽日固拉多 好似係

即係有火gym了?
噴火龍屬唔屬火?

最期待的畫面出現了
火gym仲用唔用三細胞好

點解唔用?

et同細胞無論係咩gym都係橫行

et同細胞無論係咩gym都係橫行

焗帶巨金
有冇人用組六隻火打下 而家
只限火屬
有冇人用組六隻火打下 而家
只限火屬

出地唔好咩 加20攻
火gym係咩黎
有無話有屬性相剋
啱啱玩,巴打指教下
火gym係咩黎
有無話有屬性相剋
啱啱玩,巴打指教下

應該就係火系mp1->2, mp2->3
地系白字金字+20攻
一定要係固拉多
有維護
似啦似啦
大鴨嘴flame gun射擊game
gym呢
gym呢

2-4pm 維護完開始
其實如果你原本個rank好高既
month rank 重置完之後好難上返去
係唔係應該月尾個陣狂輸 刷返底原本個rank??

根本唔使
降分都係月頭升上去會累積到高月分
但係升完上去之後D對手都係league分差唔多但係月分低好多
所以每輸一場都會扣好多月分俾對手
到月尾就已經平衡返

根本唔使
降分都係月頭升上去會累積到高月分
但係升完上去之後D對手都係league分差唔多但係月分低好多
所以每輸一場都會扣好多月分俾對手
到月尾就已經平衡返

同埋你睇依家排名去到頂先得2300, 15位已經2100
但係上個月1200位要2600左右
根本仲係靠之後成個月儲分先上到去

其實2者個分最後差唔多
當你同另一個同league ranking嘅對手打
你month ranking比佢低好多嘅話
輸嘅話month ranking個分會跌好少
贏就加好多
打得多就會追得番

我由2600跌到1200等4月開打
到大約1700左右
我個month ranking分比同league ranking對手高好多
所以每贏一場month ranking個分會加得比league ranking少
到1900左右個league ranking已經過咗month ranking
不過咁打係會升得快好多
但要預咗一開始d箱會少d EX簡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞