[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
5百幾rank,唔敢再打
唔知頂唔頂到派彩

月rank計全月最高分, 唔使怕打輸會倒扣

原來係咁,完全唔知
原來可以繼續玩
幾時先有gym. 好悶

唔想咁快有gym,日日都要清體打gym好chur

冇gym有咩好玩

畀啲時間開箱中埋超鐵暴龍先開gym啦
幾時先有gym. 好悶

冇gym有咩好玩

比我開到巨金 冇gym又有咩所謂
屌佢老母 停撚左喺2280 贏一場輸一場 一路都過唔到喱個關口
幾時先有gym. 好悶

冇gym有咩好玩

比我開到巨金 冇gym又有咩所謂

我gym嗰陣1勝箱就開左巨金
成日冇留意比天空龍/黑白龍一野飛達陣

笑撚死 冇goal block 仲係咁衝
真係好睇運 sad

被人轉到9百幾

第一次見
o撚左

咪又係輸
450名等派彩
上次拎30金卡已經係未出英文版果時 衝120名衝到手都震埋
450名等派彩

咩陣
450名等派彩

咩陣

散陣 有時會落鴨嘴Y神 都係靠雷鳥打 但成日中藍技好煩
雷鳥成日中50攻同紫技 巴打點配點?冰伊又點配?
450名等派彩

咩陣

金技係咪雷鳥最好,定夢夢
成日冇留意比天空龍/黑白龍一野飛達陣

裂空係我個team gei MVP 好多時都係靠佢贏
依家普通rank賽計 排名?

一直都計
如果唔係你呢幾個月邊有咁多金卡拎

笑撚死 冇goal block 仲係咁衝

佢隻忍蛙衝出黎打我點知轉中miss
雷鳥成日中50攻同紫技 巴打點配點?冰伊又點配?

雷鳥all in 金, 如果想控制中麻痺無邊招就藍or50 點1
冰伊all in 紫
450名等派彩

咩陣

早玩真係有蟲吃
依家都唔知點拎巨金 夢夢
又冇鑽換
450名等派彩

咩陣

[img]https://holland.pk/57nx8zav[img]

早玩真係有蟲吃
又冇鑽換

多開箱
我都係上次龍占先開到第一隻夢夢
450名等派彩

咩陣

[img]https://holland.pk/57nx8zav[img]

早玩真係有蟲吃
又冇鑽換

多開箱

我得d過氣野
只能怪自己打得少
金技係咪雷鳥最好,定夢夢

無話好定唔好 用途唔同
夢夢打紫同擋大力怪
忍蛙都係打紫仲有dark energy
雷鳥就係大力金打人
裂空都係大力金 不過範圍比較細了
https://pokecomadb.blogspot.hk/
依家236隻

但係game入面record寫238隻
英文網果D舊野check過全部已經有
450名等派彩

咩陣

[img][url]https://holland.pk/57nx8zav[img][/url]

早玩真係有蟲吃
又冇鑽換

多開箱

已經不停玩開箱
想問有無得reset啲pts架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞