[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有無人有酷豹試吓貓手係自己揀後場邊隻轉定係隨機揀一隻轉

冇得自己揀,隨機後場抽一隻,auto轉輪盤,冇得自己噤
有無人有酷豹試吓貓手係自己揀後場邊隻轉定係隨機揀一隻轉

冇得自己揀,隨機後場抽一隻,auto轉輪盤,冇得自己噤

快啲派啦⋯⋯30包卡
快啲派啦⋯⋯30包卡

係咪今晚11點?
原來連登高手雲集
快啲派啦⋯⋯30包卡

係咪今晚11點?

11點截數
唔記得咩時間派貨
快啲派啦⋯⋯30包卡

係咪今晚11點?
2600有幾多張

入game睇你自己排名同下面有寫每個排名幾多張
快啲派啦⋯⋯30包卡

唔好太高期望 我試過抽曬30金卡 一ex都冇 係用黎儲藍晶架咋
開橙箱終於開到火恐龍 可以用老噴了
快啲派啦⋯⋯30包卡

唔好太高期望 我試過抽曬30金卡 一ex都冇 係用黎儲藍晶架咋

上到10000名就衝唔到了 10金卡收工
今次火 gym, 巴打們會用邊隻金技?
火恐龍(噴火龍) 哈古龍(啟暴龍) 黑龍 3步鬼仔 怪力 1步果粒白色龍仔(同埋佢進化 )

求問呢個得唔得,有冇邊隻係一定唔應該落

打到1914就上唔到去
火恐龍(噴火龍) 哈古龍(啟暴龍) 黑龍 3步鬼仔 怪力 1步果粒白色龍仔(同埋佢進化 )

打到1914就上唔到去

有啲難進

打到1914就上唔到去

有啲難進

再上對手就開始高攻(e.g.三鳥)
冇咩低攻寵可以比你打贏進化
除非人地轉中miss
落多啲x attack啦
而家都少左人用鯉魚王 (定係我遇親都ET細胞先咁覺得? )
鯉魚王被殺,對方都有得進
Shelgon 就唔好落喇,1mp得黎又冇作為
想用salamence 就直接落
邊到有話今次火gym?

打到1914就上唔到去

有啲難進

再上對手就開始高攻(e.g.三鳥)
冇咩低攻寵可以比你打贏進化
除非人地轉中miss
落多啲x attack啦
而家都少左人用鯉魚王 (定係我遇親都ET細胞先咁覺得? )
鯉魚王被殺,對方都有得進
Shelgon 就唔好落喇,1mp得黎又冇作為
想用salamence 就直接落

trojan水隊有用鯉魚龍
有manaphy就上到130以上
而且鯉魚龍易升clv, 可以打A型ET
不過有D型就唔怕鯉魚龍
邊到有話今次火gym?

睇最近幾次gym估到營運點玩法

都係果句 人起
地轉就幾次60x 自己轉就一次停

超鐵都係咁
我嗰隻成日中miss入咗雪櫃

都係果句 人起
地轉就幾次60x 自己轉就一次停

超鐵都係咁
我嗰隻成日中miss入咗雪櫃

唔識輪唱既輪唱隊
邊到有話今次火gym?

估唔估到會送咩寵
邊到有話今次火gym?

估唔估到會送咩寵

估唔估到幾時有
邊到有話今次火gym?

估唔估到會送咩寵

估唔估到幾時有

follow 官方個twitter
嗰日中午左右擺幅未出過嘅黑影 咁嗰日夜晚6點就會開始
邊到有話今次火gym?

估唔估到會送咩寵

估唔估到幾時有

follow 官方個twitter
嗰日中午左右擺幅未出過嘅黑影 咁嗰日夜晚6點就會開始

無twitter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞