[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
想問有無得reset啲pts架?

課金pt?
https://pokecomadb.blogspot.hk/
依家236隻

但係game入面record寫238隻
英文網果D舊野check過全部已經有

有d未出但係會留定位?
當年黏龍未出但係圖鑑一早留左位俾佢
好似係
https://pokecomadb.blogspot.hk/
依家236隻

有d未出但係會留定位?
好似係

黏龍同超犀都係未出之前己經喺shop用藍換嘢睇進化樹睇到
依家睇唔到有嘢
可能火占有2隻
有無人有酷豹試吓貓手係自己揀後場邊隻轉定係隨機揀一隻轉

課金pt?

升技pts 之前升錯左想reset

課金pt?

升多lv或者10石
有無人有酷豹試吓貓手係自己揀後場邊隻轉定係隨機揀一隻轉

我有 不過次次想試佢都轉唔中
派彩點派法?直接派落mailbox?
依家236隻

有d未出但係會留定位?
好似係

黏龍同超犀都係未出之前己經喺shop用藍換嘢睇進化樹睇到
依家睇唔到有嘢
可能火占有2隻

ID 38 / 115
number咁前好可能係出過實體(雖然有d前no.但係冇實體 )
如果係火gym送我鳩估炎帝

苦戰三細胞成功偷雞
終於入到12000名內

苦戰三細胞成功偷雞
終於入到12000名內

可惜唔係少個0

苦戰三細胞成功偷雞
終於入到12000名內

可惜唔係少個0

暫時未有咁嘅能力
細胞都算 ET真係好撚難打 我副deck又冇野剋到佢地
細胞應該升120定紫技?

課金pt?

升多lv或者10石

邊度有得揀10石改pts?

課金pt?

升多lv或者10石

menu-->view figures

deoxys A型當道必定係升紫
而家排700內,應該穩陣聽晚拎30卷

課金pt?

升多lv或者10石

menu-->view figures

thanks巴打

thanks

第一次30券

thanks

只要暈到隻A型你就唔使驚佢 唔比佢返bench佢就等於廢左

第一次30券

我都未拎過30卷,第一次有得拎

輸撚到仆街又落返2100 但俾我中到happy tree friend真係好開心

我行先,17 turns就贏左
雖然得一隻a型 但佢都只係出過三隻棋就投降
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞