[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP) 戰棋類[3]結果都係我

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

點解要係最廢嗰隻ex

點解要係最廢嗰隻ex

果隻好似真係幾廢,我抽到但都唔敢用

點解要係最廢嗰隻ex

陰公

點解要係最廢嗰隻ex

陰公

見到樓上一抽金鳥想抽
碌落d見30卷得垃圾即刻放棄
諗緊藍碎換乜好
今日開金箱出黑龍
好開心
火鳥同heatran都唔鍾意我
下個gym唯有繼續玩幼蟲了
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/01/143844_fc468ed6d84d8c1c6fd00edab20b42b1.jpg[img]

點解要係最廢嗰隻ex

陰公

見到樓上一抽金鳥想抽
碌落d見30卷得垃圾即刻放棄

鴨咀 火伊貝 幼蟲 沙漠蜻蜓 呢啲唔算垃圾
諗緊抽唔抽曬好 今次既新怪唔太吸引 超鐵又得1mp
新人 想問下有冇whatsapp grp之類入下 一齊玩

有火鳥同heatran你會點砌隊?

想開個whatsapp grp約下戰
利伸 零課第一代玩家 對隻game都幾熟
可以俾下組隊意見 或者幫手試隊

巴打用咩隊?

有火鳥同heatran你會點砌隊?

隨便硬塞堆火系3速怪物都夠啦
呢兩隻 仲有鳳凰 進化老噴 進化鴨咀 加多隻夢夢or巨金
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/01/151957_671090529b3cb9a742f5665ddc6486bb.jpg[img]

巴打用咩隊?

咪又係3胞夢夢

巴打用咩隊?

個人認為夢夢係對應敵人最多嘅一隻
所以我差唔多必落
另外鳳凰都係穩陣隊常用寵 我主隊都有落
其他4隻我最近落 忍蛙, 雷鳥, 鯉魚王, 同 巨金怪

巨金怪其實一般 但佢邢家被動技屌打一線隊 所以最近都有用佢
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/01/151957_671090529b3cb9a742f5665ddc6486bb.jpg[img]

巴打用咩隊?

咪又係3胞夢夢

我得兩泡 廢好多

最好等有6抽必出EX先用可抽

金卡就睇個LIST有冇實用寵先抽

最好等有6抽必出EX先用

最好等有6抽必出EX先用可抽

忍唔住手 用金卡抽中火鳥 咁就要停啦哈哈 火gym變3mp仲可以穿怪夠曬用
我屌...
7張券
6uc 1r鴨嘴火龍

咁樣真係好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞