[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
thx,睇嚟繼承系統肝到仆街

咁雨龍同坐監藍染到底係勁定唔勁

咁我依家降臨住先

儲到五週年
睇少左兩條
知屬最強係串鳩佢,我估應該係全驚最廢角
坐凳藍染就唔廢,係佢個招黑棺完全詠唱好似儲成40秒,儲得黎都打完
佢地轉左tg king 波嘛(其實廢話多)
因為之前係咁熄登
你可以打完降臨去打EVENT儲定D晶石,你D角可以慢慢升,但太多角升就會發覺唔夠晶石用
斷承打到尾唔算好肝,一到兩日可以紅字到一隻
不過要睇你有咩角同個地圖易唔易打
呢隻game要肝可以好肝
咁廢嘅五星角升唔升150好
你貼BOX幫你睇下
廢既150升左拎石可以擺埋一邊
為左小烏同藍染無計啦

希望五週年主角係小烏
上面貼左,就係咁多
傳緊係一護同大白 比較大機會
夜一型挽家
咁你都係得隻力崩打得
其他可以升左拎石,唔好浪費太多G源
gg 露琪亞已升
咁你入唔入group啊,就開波
200LV之後可以先升繼承...
巴打喱part可唔可以講多少少點樣升繼承

我玩左2-3年日版 近排先再玩 200lv同150lv角都有
想知點樣將SUP既20%5圍會加落主體
又一護破面無人權
其實又唔係200先可以升繼承
1lv都可以升
不過通常200左先再升,除非勁有愛

先睇上圖右下角,你見我全部lv10, 老屎忽d會叫101010/紅字,就會有個3隻角20%5圍加乘,會心除外
升繼承主要打水(繼承之間)或者大虛就會有,咩屬打番咩水,彩水就通用咩屬都用得^_^

再睇埋上圖,綠字150就會有加乘,白字150就冇,得個技有用,所以想有加乘最少要綠字先有5圍加乘,同埋要同屬先會有

咁繼承個格好似係1-5 lv 2,4,6,8,10%加乘
6-10 lv 就12,14,16,18,20%
破面有小烏做過週年角
但都係part住一護出
利申廢ac勿屌

姐係好似我圖中咁?有繼承bonus?
我玩左咁耐 都唔知點解會綠字
佢好似係自己綠左 我都唔知佢點黎
綠字代表升晒所有集得技同LV
你個隻有,但你和尚未升繼承所以冇5圍加乘,升左先有
姐係要和尚要飲水就可以升繼承?

我想問水係咪下面個D? 我見每日見廣告都有送
但唔知有咩用同點用
要係邊頁先飲到水?
Yes 跟屬性飲水
係我頭先比你睇到lv10條張圖有個xxx強化個度
我搵到邊度飲水啦
Thx Ching

有冇話應該邊隻角升繼承先?
貼個ac出黎 ching比D意見 Thx

個acc都好多角下喎
值得101010既角色
速和尚 , 百鬼大白 , 心小白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞