[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
唔勁 其實
因為儲氣喺新公會戰嘅地位 所以D儲氣角都上調
不過諗落 調太高 因為我比人fake撚咗
想問下新手入坑大概要玩幾耐先追到進度隻game一出果陣有玩 玩玩下覺得佢出得太慢就del左 果陣好似仲係得好少5星
快既1個月
點追裝備同link?
自從轉左做step 抽法就冇中過新角
比我會刷D再抽千血零番隊pool開局
打pvp上第七席再打每個月既極限共鬥攞料
Event勤力d打攞石攞素材
慢慢玩啦 , 新手好多石拎 , 享受抽野既快感
我覺得起碼2,3個月先追到 , 穿界門d 角你都未咁快抽得齊
唔洗太在意進度 , 而家遲玩都有著數 , d 石射落新pool 到 1定係勁角色咁濟
順便問,重複角係咪自食開眼?
都有幾隻仲有d 出場機會既
如果之前爆死唔多可以繼續玩落去
有用角就開眼 , 垃圾角就換pt
千血花姐 心卍解柒頭 知一角 萬聖節6刃
日世里呢
打完呢3粒字唔小心del咗無為意
我想問個禮物箱係咪99樣嘢就爆咗
過咗關都收唔到嘢
寫99但可以多過99 收唔到佢會提你
哦,咁即係一定收得齊啲禮物
OK呀
和尚....
係咪應該分翻開pvp 同pve
pve黎講時灘先係爆機角
份表係計哂所有野都 考慮哂先咁排
淨係計PVE的話 係永遠唔會有「爆機角」呢個概念
簡單D講姐係無一隻角打PVE係「must」非佢不可嘅程度

先唔講PVE你就算無時灘都好
你都可以用其他角輕鬆玩到D限心屬藍攻死神殺手嘅關
有好多野可以取代佢 而且唔會差太遠
而且PVE有好多種情況 例如限屬 限殺手 限紅/藍攻
無得你下下用貴族

而毒鳩減谷帥明顯地無野可以取代
你搵唔到招可以喺PVP同debuff鬥得過嘅
加上PVP角嘅替代品接近係0
你有就有 無就要哂時間慢慢F5簡人打
最後簡完一輪可能都仲係要比人打到標屎
所以先叫「爆機角」因為有「must」嘅程度
有佢真係好似爆咗機咁濟 每日都煩少樣野 可以專心刷野
好似以前和尚G5咁 個陣無替代品 加上有佢又真係打PVP可以勁幾倍
所以咪開多行比佢 而家有debuff毒賓周喺度 佢咪變得可有可無 踢返落去

當然...
PVP其實你唔care 是旦用返「神角」tier個咋升到紫字都留到3席嘅
基本上唔care PVP都可以無視個行 好耐以前有講 而家都唔記得提
夠我隻紫字友哈打先再討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞