[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實有開返個discord嘅
https://discord.gg/9uUu88
非也 咪比力劍八勁DD囉 不過無去到must嘅程度
留意返佢D習得技
係弱過早一兩個月嘅王悅同和尚 去返10月尾節日角程度
係一個退步 新野純粹係佢有招技會多5枝技水...

今次嚟講 花姐>井上hater=女版力劍八
呀 講清楚D先
比力劍八勁DD 係指auto方面 唔係PVP
無十盾嘅角唔洗諗做到PVP大佬
ching can share discord link?
東仙同藍染姐係點
東仙招16秒可以殺死現實世界嘅玩家 所以係最勁
千血蘭演太出名(出名柒) 所以要特登開一行比佢
屌係咪轉左營運

最項最頭2行唔洗理 個2隻遊戲強度都無特別
藍染係合格線 東仙係垃撚圾
另外多咗新武
因應所屬直接加50+30靈壓 強攻角版本嘅金色 抽到記得多加利用
三隻新角好似無乜特別咁
無異常 moveset都普普通通
係 視覺效果奇差 我睇都覺得悶
但佢地真係好撚大力 淨係呢點已經夠
鬼叫而家人人都打大虛咩
所以最緊要大力 異常乜柒可以唔洗點理
同埋有無視guard 多抗體
連PVE / auto都玩撚哂咁濟 完勝9成舊角
係店長柒D
竟然無無視guard 而另外2隻pussy有
佢得-14%CD 姐係佢都係sup命
不過現時嚟講佢的確係神角
同埋呢...其實佢地D攻擊模組已經同以前D神角勁角一Q樣

話說自從佢step up公廁化之後 就開始狂出呢D有明顯強度差距嘅新角
但純粹係數字上有進化 但D moveset同大技越來越無聊
尤其店長招大 我覺得仲hea過千血藍柒
好有trap banner feel玩兩step算
ching介唔介意些牙多次條link
想入但呢條過左期
又過左期了
想入
https://discord.gg/f9qWYTS
明明次次都有set永久
新人留名
血戰次次都中垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞