[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
聽日15點
睇嚟ching係識貨之人 知佢點OP
24秒可以秒天秒地
因為其實已經有哂gameplay片 5圍 習得技 實際範圍data
基本上老屎忽好易判斷到佢係咩料
好少可有特別狀況發生
好似卍解山本用落低低地 出完技卡撚住 成個弱智咁 咪踢返落去
講埋點解和尚咁高地位
因為PVP真係除咗佢自己 無野打得死佢
有玩PVP都知G5 (崩玉5刃) 有幾痴線 特別係個十盾同麻痺
首先佢有抗麻痺先
而且和尚仲可以直接無視個十盾打入去
但和尚自己又有十盾啵
姐係和尚打你就扣血 你打佢就仲係慢慢扣緊盾
仲要和尚有埋弱體 十刃殺手 可以加快打撚死G5
G5 所有優點都比佢剋死哂
暫時可見問題就係和尚...普攻有D慢 不過PVP應該無太大影響 因為無野打得入佢
到時有問題先再調整
呢隻有D難講
最大好處就係8秒太勁 同 全能
佢招8秒範圍係獨一無二大
全game 8秒aoe嚟講係佢最大(同最近D儲氣角未儲氣嘅24秒一樣大)
加上習得技加普攻傷足足40% 唔少強攻角都只係20%
仲要佢有boost 加33% 攻防會
而且佢普攻都唔弱 範圍係一般地大 OK快
你拎去auto就理解到 當初全GAME無隻auto到繼承水 係佢可以
呀...不過今次繼承水係難map嚟 用技崩藍會死得好慘
仲以為和尚會係好爽既共鬥角 點知玩普攻
我都估唔到 感覺都唔多襯嘅
寧願佢出多個ver
大力屌屎忽巴打可唔可以share多次discord link
係都前面1-4先 特別係...千血5...某隻...知屬...
其實新年klab點解唔出完現術一護要出豬肉刀
有啲想睇完現術件袍同盔甲
你指?
依兩件

唔係...我係問 佢有話出豬肉刀咩
見上網有人話啲流出quote係打白哉個時個啲既
唔知係咪

係呀 有人搵到 台詞的確係似救飛機場個陣係
但未知係咩 未必係2020一護
可能係新嘅穿界門角 可能係未來新大池角
如果係年尾出 今日就應該有公告啦 你見無就知應該唔關事

Step 5

Step 6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞