[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
你去到rank幾
thx
隻GAME越來越課金優先 慘
回鍋玩家有冇discord可以入吖唔該?
thx
由出紫字個刻起 令更多課長可以開更多無雙
而隻GAME已經有意無意咁將新角舊角強度分得更開
同時pool都開始搞step up only 多咗舊角 少咗中banner角嘅比例
嚟緊4月尾仲話要改埋公會戰 將佢變得更加無技術向
新公會戰睇傷害計分 越overkill越高分 變咗更加課長無雙
以前唔係咁架
想問下卍解平子係邊?
基本上就...而家出嘅所有新角都一定會勁過以前D角
雖然句野好似好基本 但以前唔係咁
所以有新抽新 向炒冷say no
不過舊角又未到用唔到嘅地步 都仲OK勁嘅
未來既關似係會design for 特定/新出既角
一定會 公會戰4月尾已經會改 變到超無腦鬥高傷 一張圖5波怪
估計係想出新式大技角 同埋幫現有大技角提升返個地位
而家個咋大技角根本係恥笑對象嚟
紫字對pvp影響大姐,對唔著重pvp嘅人其實都無乜影響,純粹好睇有優越感

新岀角愈黎愈強就隻隻手機game都係咁,不過呢隻game始於base on漫畫,有d多人鍾意嘅角色唔夠強又無得reboot係會比人個感覺差距大d

step up就真係引人抽多d,課多d嘅

公會戰keep住有得比我抽到石就得,每日打足都係為咗抽到5石,10石
「新岀角愈黎愈強」呢隻GAME 17~19年 絕對唔適用於呢句
隻隻角都一鳩樣 仲要舊角勁過新角
不過叫做變返同其他手機GAME一樣 所以無乜所謂 不過都呻下姐
不過你都啱 其實對大部分玩家無話好大影響
佛閪可以繼續佛
仲有冇discord link
回鍋玩家
開始多人回鍋啦
但通常週年就去到癲峰,然後又有一堆人開始棄
日日有人回坑 然後日日都有人棄
派好少石,中獎率又低
出滅卻師應該又會有一波入坑/回鍋潮
你真係未見過咩叫派得少石,我另外玩嗰隻一個月都唔夠十抽
死神淨係升一隻6星150lv已經5抽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞