[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
發覺想升d 3星拎石
升升下冇哂材料
新手打咩好

個夏天EVENT抵唔抵刷
點樣打材料 突破角色好?新手入坑

拎邊隻好
力崩藍 某程度上係一隻普強大都double hit嘅全能角
力屬 崩玉 藍染
打環之試練
轉生就係將一舊屎轉化做肥料 等舊屎有用返 同埋拎多75石
現時真係打得嘅轉生角得1隻 就係嚟緊隻水著妮露
突破Lv上限 打環之?

啱啱抽中水着 好想即刻升爆佢
有冇人開公會?
我都係新仔,
打緊夏event +共鬥
同過下4週年塔
打魂的金銀 先係
打果時用5倍入場
完陽再睇廣告
5x2,好多人仔比你食
亞SER 唔洗再問抽咩
淨係抽水著新3角 姐係3刃 3刃副官 音夢個個 其他pool都一律唔建議抽

另外個D pool全部唔好抽
卍解一護(真係勁) / 無月(普通) / 牛角(垃圾) pool
睇落最廢個隻卍解一護係最勁個隻 係2020年個LV
不過個pool太雜 唔太建議大家all in刷呢個

仲有
所有千血pool
只要你見到無0番隊 無星十字就全部都係垃圾
咪比營運fake咗 以為千血個朵一定勁到PK 因為呢堆角都好耐歷史下
嚟緊仲會有個有友哈 千血卍解一護 都係咪抽 又係呃鳩新仔系列

總之 抽新水著實無死

最後 抽夠就收手 理論上 今個月尾(周年後個pool) 係出千血第10彈
到時D乜Q舊千血會出現喺同一個池 同埋新千血又會勁到癲

係咪呢一關?點解都係冇人仔食?
唔係一天一次依個
其實又唔會吹到話普攻角無guard break就用唔到嘅
你打大虛協都唔洗guard break啦

同埋強攻其實隻隻都一樣同一時間出傷害判斷
應該話 唔係睇角 係睇返個招野係咩type
D招個type隻隻都一樣 只係轉下樣 換下色

PVP方面 以而家個環境嚟講
其實崩玉5刃無資格排第3 佢衰過力劍八 CS riruka
和尚都...唔知點講
因為debuff真係大撚哂
喺星十字D毒鳩面前 所有PVP角都係辣殺
除咗上面力屬個2件有呼拉圈vortex嘅 可以剋一剋制佢之外
基本上而家你只要抽到毒鳩D 然後鳩配下D PVP角都已經 入3席
即係邊一個 新手真係咩都唔識
我都係琴日先玩
關卡>活動>培育/強化>魂的金限

我終於搵到啦 thx bro
5倍入場+睇廣告
5倍入腸 邊個位撳?廣告就睇咗
點樣先可以轉生
入場前用符
左手果到
休閑玩有無得打?記得日版有玩過依家無咩衝勁玩
夏event打到咁上下得番d好難打既關
同埋4週年塔都好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞