[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
冇5星 50石又射左落海
舊千血pool 其實都冇咩勁野
睇下自己有冇愛姐
個人覺得千血卍解一護幾好用
唔識玩
一樣
早知留石抽
琴晚射左落去一護個pool到出無月一護
50石好易有姐
升是但一隻5星角上100lv 都送50石
活動5星角都得
岩岩玩 係咪有得抽泳裝音夢 唔見嘅
完左了
吊呀 係咪以後都抽唔番
wa fug點解呢度都見到你
Yes, 5星50
6星75
一開始簡邊隻勁d
死神係我最愛嘅漫畫
隻game想玩好耐,但咁耐先出中文服
但一頭霧水
有人話打降臨升人拎石
有人話打共鬥
有人話打夏日event
有人話打到十三章先解戰記

跟住我見你地個表又好多角都無

係咪五星全部升晒150 lv先?

最強知屬雨龍點解擺最低
監凳藍染又點解擺最低

點樣判斷隻角色強弱
數值,技能效果,攻擊動畫?

200 lv之後又點可以令隻角再勁啲?

好多問號
做乜無用tg
同角色同卡面但有兩種屬性 係咪當兩張卡可以拎兩次?
有無亞SER公會?
買個帳起手 係咪無月+泳裝音夢最好?
我都好多問號話哂都5年份量 好多資訊
睇番上面d大佬講 無月普通 但我覺得對新手刷pvp都好夠用 但佢pve唔多好用
音夢應該可以主升 好似話2020出既泳裝都好勁我想抽音夢都抽唔到
既然FUG認真想玩等我玩下你

戰記係打開眼(覺醒)新手唔建議咁快打
降臨升人拎石建議,因為好快就KO(之後拎黎升6星角)
共鬥就唔好打住,因為岩岩開SER冇咩勁人可以CARRY,唔夠勁會好慢
EVENT第一個推介因為經多素材多資源多,冇野做可以KEEP住打
================================
5星最好升晒拎石儲下先,5周年應該有野值得ALL IN(利申我都係唔夠2000石)
================================
強弱最基本係睇動畫>天生技>數值,呢個我個人意見未必準,因為動畫好影響你係清場定打空氣,不過你隻力藍染有排用,打到尾都仲係OP
200LV之後可以先升繼承,升到3格SUP位都10LV就會變紅字,每隻SUP既20%5圍會加落主體,但插個隻SUP都要最少150LV綠字先會有加乘。

紅字完就係升覺醒(開眼),呢個課長玩法因為要食自己先有得開,或者有個道具叫極意都可以升,不過連比錢買都冇,所以都係要抽,覺醒素材就係要打大虛/戰記先會有,開左眼(覺醒左)就會加基礎5圍,用裝既加乘都會多左

仲有咩你再問,我識既再答你
咩?
我有比過TG你咩
買黎無意思
唔係一兩隻打天下既game
好彩既一個月中十幾廿隻5星都得
tldr
不過佩服你認真答
你大神洗咩睇

見我好朋友FUG咁有興趣就教下HE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞