[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
咁開係咪都ok? 我儲石等五周年算 ,刷到攰
其實刷黎都沒用 有隻五星 清哂啲故事關都夠石抽
佢新五星 一隻勁過一隻
咁又係 一定越出越勁。。。
咁呢隻算唔算暫時勁嘅角? 我睇評價d 人話好似ok
覺得幾好用
同問
抽血戰抽到step 5抽中左花姐同春水
抽唔到最想要既小白
抽多左次step 6同幾次單抽都冇(單抽中左一護)
覺得再抽落去都冇
唉...講多次
唔好抽千血
咪比K叻fake鳩
佢次撚次都咁撚樣呃鳩新仔抽垃圾
勁個D千血只有0番隊同星十字
其餘全部同舊大池雜角無分別 可能仲廢D
包括D乜柒千血花姐 柒番谷呢D

你真係好想要咋舊千血垃圾
等佢出新千血自然會同pool一齊出 到時先算

起手嚟講
建議抽而家最新水著個咋 banner
或者
力劍八 新花姐(今年新角) 響河 呢個pool

另外 有無月個pool 其實都好普通
banner一護強度
卍解一護 > 4周年無月 >>>>>>>>>>>>>>>>>> 辣殺牛角

而家其實無乜野好抽
不過佢D角色強度多數唔會有太大變動
所以抽上面個2個有2020新角嘅好D
強度有變動喺係 2020開始 所以只要係2020出嘅角都一撚定勁

同埋 前幾頁有tier表 有資料網 各位可以參考下
仲有咩唔明就入呢度問啦 https://discord.gg/f9qWYTS
啱啱50 石 step 1 諗住搏下 , 見彩開心咗下。。 點知中鄒森桃
無月用起上黎唔多順手 主要都係用佢黎刷pve 泳池都抽左一次 中左志波
新花姐係邊隻?
無月應該唔會話唔多順手嘅
K叻特登比哂(當時)最好嘅習得技同moveset佢
只係佢強度放到今日去睇 其實好普通囉 無話去到神咁拜個lv
而家大把角有佢set野 仲要高傷D 大範圍D...

新花姐就係中間個隻 睇落普通到PK個隻
唔知亞洲ser有無呢個炒冷池
呢隻野已經同無月一樣moveset咁濟 仲要-14%CD
又大力過無月...
同埋2020打後開始有D角會有無視guard 呢隻花姐就有 好野嚟
佢隔離隻響河都算係勁野嚟 屌打千血蘭演嘅存在(無誇張)
抽泳池玩得好開心
亞洲ser冇呢個pool 唔怪得唔明你講咩

因為宜家唔知咩勁 所以都係合眼緣就抽
所以之前先會想抽小白(私心)
諗緊好唔好等5週年出野再抽定抽左泳池先
啱架啦...咋2020水著強度係幾癲下
同埋咩係K叻 我暫時都係睇巴哈個邊同呢邊既角色分級表黎玩
差一隻
未抽到 心 果隻
而家連0番隊個pool都無埋 抽2020水著最抵屌
反正個lv幾癲下
隻音夢已經有4月尾咋星十字強度...
隻3刃就暫時最大力嘅普攻角
隻3刃副官都好勁下 有5月小說角強度 又有強攻範圍UP
諗緊繼續抽水著好定等五週年pool 好
原來可以一次刷5倍
聽你講去左抽泳池個pool中左3刃係咪可以主升佢
改名做「時代革命家」
被指字眼不當
再望下頭post 香港人加油,笑到gapgap聲
中左三刃 好似幾好 用
平胸虛、音夢勁唔勁?
打怪角黎講三技係全畫面、特性有強攻hit數x2嘅強攻角隻隻都差唔多
技能瞬發會好用D
普攻打怪角就Tokinada最屈機,基本上外掛黎
https://youtu.be/b9LWDTVqllY
其他就要有Guard無效先叫用得,如王悅

Battle角黎講最勁係 Askin > Ichibe > Nnoitora > 劍八 > 茶渡 / 冬獅郎 > 卯之花八千流
其他去日服/美服battle ranking度睇隊長/總隊長就知邊隻有人用
不過基本上你唔係meta角你無可能上到美服副隊長或者日服隊長
想問下轉生同唔轉生個分別有幾大
轉生啲素材又難打要個量又大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞