[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
開始要大洗牌 詳細嘅遲d先

想要茶渡 你俾巨乳我
回鍋了
優先抽 和尚 > 刀神 > 新角
或等新千血 / 新零番 , 而家個池純fans向

另外唔知你講咩復刻百鬼 , 萬聖個d 好多都唔勁
勁個d 又無咁快會番出
刀神無可能排第2囉
解包嚟
喺discord傾完就唔記得呢度

先簡單講結論 就係勁 但唔建議抽

簡單d講呢3隻都係新時代強攻角
雖然3隻模組都好普通
但係習得技
40%普 40%強 60%大技傷 加埋double hit
3隻都玩緊至少2.8倍嘅強攻傷
仲要有埋d咩無視guard 打地鼠技能
唔知係咪因為3隻都無異常狀態先咁好死比咁多野
但一個月中大池就搞到3隻同對上一隻神角崩玉3刃一樣
加上呢排淘汰角得勁撚快
相信404060遲下會變公廁 仲有就係個pool嘅炒冷太撚伏
加上月中大池角好快炒冷 到時好可能又抽返
所以不了 抽dd就算
除咗和尚
姐係所謂嘅為pvp而設嘅角以外嘅所有限定角都係笑話
刀神同貴族叫好彩 有d真用嘅獨特野
但已經可以睇到佢地嘅獨特處嚟緊會變公廁
特別係4周年後隻game好似趕住執咁 淘汰得勁快

今次隻大池藍染已經 = 刀神+崩玉3刃 +貴族
係無boost咁解

總之唔係為pvp而設嘅限定角都會好快被取締
最出名莫過於某知屬千血23秒
只係用1個月時間
就有過隻完全取締並且勁過佢嘅大池角
無玩成年
千血花都仲係god tier
原本係must
呢個係最新
係咩意思
習得技40%普攻傷 40%強攻傷 60%大技傷
你留意下舊強攻角 得20%普攻 40%大技傷 無追加強攻傷
係最近呢幾個月(2-3個月左右)先有D角會有多招20%強攻傷
不過你睇而家已經
打戀廁王協存 用戀廁coins換
往年係咪一月底會出周年限定角?

隻game周年喺7月
另外今次1月尾係情人節
Rukia 夜一 音夢3隻
以為國際版周年都會出隻角
情人節果斷skip lu
金鳩仲係世一武 不過無5*武係值得抽 因為抽完你會棄GAME
講明先 金鳩 = 金免
狗鴨呢D變哂做垃圾 包括金色嘅 因為會心好重要
而家有用嘅就係 所屬加普攻傷 / 強攻傷裝 同埋 減血加靈壓 / 攻擊裝
同埋嚟緊出嘅5*武 所屬加靈壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞