[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我都無呢個問題
想入坑,有冇link入呀?
抽到另一版本斷地風
廢到喊
廢唔緊要,最緊要唔好重覆,知屬最強都要
一年幾冇玩 再入坑
新加入嘅PVP角tier 雖然千血藍染係好好笑
但如果佢同心完現卍解柒頭組合的話個PVP效果會好勁

無人care嘅轉生角tier 3隻OG萬聖轉生都係垃圾咁濟

長到仆街嘅全角色tier(不包括轉生角)
新加入
新爆機角 healer普攻角 萬聖loli (暴力過花姐)
新勁野 萬聖銀 都幾勁 但只係幾勁嘅程度
一路都係笑話嘅 豹王 出親都一定係垃圾 for sup
今次比個OK佢 因為特性係-14%CD 不過都係做sup更佳

裝備配置list 基本上跟返個情況簡3件 越左邊越好
第1行開始 左至右到 第2行 越左邊越重要 第2行就最唔重要
入面個D所屬加血 所屬加普攻/強攻係同一樣野 唔存在邊樣重要D
pve係單機auto?pvp虛餅竟然最冇用?
因為PVP嚟講 血好lu重要
PVE已經係包哂solo同co-op
只不過如果係單機有3隻角 / 大虛 可以唔洗睇得轉神體咁重
大力巴可唔可以講下新loli點解咁勁? 用上手麻麻地 雖然
套配置勁 話說你可以喺discord問 因為...已經講咗幾次
同花姐一樣配置(普攻double 霸體 減傷 healer)之餘
仲要習得技多多招普攻傷20%(姐係有減傷嘅2.4倍普攻傷) 仲要係藍攻角

唯一缺點係強攻出技好撚拖時間 PVP用強攻優先可能會比人輕易埋身
同埋
對endgame中嘅endgame 崩5刃有D頭痕 因為十盾 但應該可拳打花J腳踩力劍/爺爺
500石金光飛航
咁勁!??!
唔該曬大力巴
可唔可以send多次出黎?
其實講哂架啦 咪呢D囉 盡量精簡
同埋就係佢強攻真係開得好撚耐 死拖爛拖
所以用藍普攻角 姐係yeah yeah同loli一刃 要轉做必殺技優先
咁會好D
又重新入坑
Sorry啊大力巴
我係話可唔可以再send多次discord條link出黎?
有無人知點解個共闘鎖撚咗
我屌垃圾國際ser新手包推遲到月底
痴撚線架
冇玩一排 想問下技山本pvp係咪廢左 見個表好落先有佢
冇得揀先會用佢咁囉
以前未出咁多神角佢咪係神台,而家又力劍又6刃,咪相對廢左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞