[I/A] 死神 Bleach Brave Souls 誤中1001 香港人加油

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
因為血戰本身都一堆垃圾
想要零番 麒麟寺同曳舟...
偏偏出咗3張修多羅
都OK啦
而家有新角已經阿le吉die
舊血戰我仲差浦原、四楓院、涅、音夢、殭日番
無復活角硬係覺得差咁啲嘢
咪搞啦 千血其實就係K叻最大騙局
你口中個幾隻全部都廢哂 好少少得返喪屍柒頭同涅
要復活角就等嚟緊溫泉佬炒冷再抽啦

另外而家個千血1-4pool係大伏大騙局嚟 都係唔建議抽
首先 強度已經柒哂 衰D講 而家D新角pool陪襯舊角都勁過佢

其次 嚟緊出千血9 10 都會炒埋佢
而千血小說呢D都出得好撚快 隔1個月就一次 佢而家係咁玩
1個月小說 1個月千血
所以2月尾千血8 咁3月尾就玩真。小說角2

同時K叻好撚醒
今次千血8特登無炒到千血4 d角 明明567都有炒返哂123彈千血
佢今次特登收起哂 放隻千血春水
就係想呢個千血1-4pool可以水你落踏
睇嚟都係留石 清埋啲轉生,再留石比修兵卍解算
無玩年幾兩年回鍋 大力巴仲係咁好心機答人
想問下點轉生 ? 係咪得某啲角有? thanks
有個位可以睇下有咩可以轉生
首先要6星咗200LV,之後再打轉生變返1LV
再食素材同突破就可以150LV拎石
FYI巴打
順手補充下
轉生得舊角有 其實只係取代咗亂舞角
D角升完都係廢
唔想入GAME就睇咩角點點點 就用呢個網
https://bbs-simulator.com/characters
自己filters度較下 好多野玩

如果我有依堆係咪唔洗抽依加啲pool住
揾左咁多錢肯出動畫未
可以等月尾 再睇睇環境

btw你係咪hea玩 , 正常都要101010左d 常用角
係就最好 執執套辣殺千血佢
姐係秒嚟秒去都算啦 反正呢D係jump嘅本色嚟
但可唔可以秒前比佢地格下劍 對射下鬼道同箭

答埋另一個post 修兵卍解係強制同對方55波 簡單D講

1年半冇玩,呢啲夠唔夠用,駛唔駛抽新嘢
新野點都一定勁d
要抽啦
有咩新角is must 抽
個人推小說妮露,普攻帶弱化。
二技有吸怪係咁斬,好用。
全GAME只有2隻角must抽
和尚同崩玉5刃 其他是鳩旦就OK啦
不過都比你睇下其他角強弱係點
呢隻要等佢炒冷
呢隻真心好用,我有個frd重課完棄坑比咗我接手
發現無咗佢真係好難捱48
估唔到當年打到上隊長既角 而家只係勁角
時代既眼淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞