人大個咗,就會被逼放棄用android,用部奴性iphone

271 回覆
146 Like 33 Dislike
成六千蚊買部電話,乜柒都綁住哂
不了
買部平平地An機算
反正而家3千蚊樓下D機都唔會lag得去邊
初中個時老母買左部note1我拎返學校幾撚威
人生第一部smartphone乜柒都改一餐
依家都year2

當全校連老師校長都冇之時,你有一部「smartphone」,而唔係手機連鍵盤/nokia啲半智能機,係幾咁威一件事
好多人似乎唔願意提起Android機有幾多部孤兒機,iPhone嘅話你最少都起碼用到兩至三年。
好多人似乎唔願意提起Android機有幾多部孤兒機,iPhone嘅話你最少都起碼用到兩至三年。

Android 就系統
iPhone 就電話
你up乜鳩

Android 就系統
iPhone 就電話
你up乜鳩

人地講 android 機呀寶寶,唔好下下沖出黎柒唔切咁得唔得呀

Android 就系統
iPhone 就電話
你up乜鳩

人地講 android 機呀寶寶,唔好下下沖出黎柒唔切咁得唔得呀

咁都有笑點
讀書嗰時用完iphone4覺得係垃圾
即刻trade咗買部s2嚟用
每日都會睇下xda有咩新rom好用
仲要係度j個評分
之後note2 s4 htc one
部部都會好有心機去刷rom
改到專屬機咁款
用到note4開始覺得好煩
直接換咗iphone 6s
如果而家要我用番android我都會覺得好煩
當年仲要笑尻人地用iphone
一日ifanboy 一世ifanboy
讀書嗰時用完iphone4覺得係垃圾
即刻trade咗買部s2嚟用
每日都會睇下xda有咩新rom好用
仲要係度j個評分
之後note2 s4 htc one
部部都會好有心機去刷rom
改到專屬機咁款
用到note4開始覺得好煩
直接換咗iphone 6s
如果而家要我用番android我都會覺得好煩
當年仲要笑尻人地用iphone
一日ifanboy 一世ifanboy

Iphone 係正室,但同時用下android 搞三搞四咁至係真男人
換張wallpaper部機就好似新一樣,充滿新鮮感
刷rom刷kernel超頻慳電美化
成功嗰下真係有成就感
不過往事只能成為回憶

Android 就系統
iPhone 就電話
你up乜鳩

咁都有笑點

iFan 真係弱撚智
李雲迪係天才
美國人有幾多係弱智
Android 仲要有埋tablet, smartTV
幾千樣device 比一條product line
仲夠膽死話人沖出黎柒

Android 就系統
iPhone 就電話
你up乜鳩

咁都有笑點

iFan 真係弱撚智
李雲迪係天才
美國人有幾多係弱智
Android 仲要有埋tablet, smartTV
幾千樣device 比一條product line
仲夠膽死話人沖出黎柒

人地成個post係到講android 電話,你柒左就兜到離晒題
柒爆左就屈人ifan, 真係好有理據呀
請繼續兜啦,反正你柒都有錢收架啦
刷rom刷kernel超頻慳電美化
成功嗰下真係有成就感
不過往事只能成為回憶

回憶
買s8刷囉咁 雖然會
淨係過file要用個19 iTunes 都唔想用iPhone啦

根本用得iPhone就迫你用埋其他iProduct
淨係過file要用個19 iTunes 都唔想用iPhone啦

根本用得iPhone就迫你用埋其他iProduct

好垃圾 逼你用128gb
其實and之所以走咁多人都係因為好撚易lag
人大咗用部電話都lag過人會好撚火滾
利申一樣s3後轉會

分期分死我
話Android要刷果啲用咩機

咦家新機邊度仲要改黎改去

咁好老實,4.0打後an都無乜太大突破

idog: 我部iphone6升咗上ios10好倒水,跪求降返ios9教學

idog: 我部iphone6升咗上ios10好倒水,跪求降返ios9教學

用iphone6仲上ios10 ...等買iphone8 啦
其實iPhone 都有得jb改個design

用iphone6仲上ios10 ...等買iphone8 啦

an機孤兒仔,iphone不願面對親生老母
話Android要刷果啲用咩機

咦家新機邊度仲要改黎改去

正正用緊iphone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞