有冇做藥廠巴打絲打(2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
改到咩?
試過係改到嘅
改到唔等於佢會理你,三文治都係君圖
Eric Li刷鞋狗黎
同Mike Ma都係一鳩樣, 好似後宮爭寵咁, on99
本身grad咗有諗過做藥廠 而家追post追到有啲驚
間間都閪既喇, 不過澳美已經唔可以用個閪字黎形容
唔好話澳X 全香港藥廠都西
行多步叫做好少少
見呢到有咁多師兄 想問吓fresh grad除咗藥廠仲有冇咩出路

利申:chem grad好想死
轉行
政府 銀行 乜都好
君圖都係自己友d 野黎架
應該係
三文治?
15分鐘食lunch
係唔係可以去勞工處呢?

閪總 快D去問律師啦
唔好只係問anson 同grace 啦
呢對狗男女答唔到你架
張約好似寫左有45分鐘lunch,有冇得告鳩佢
佢會話15分鐘食
30分鐘你抖
同事們!!我黎啦!!!!

仲有大家記得 C L S
share 多D 比更多同事知道啊
只要人多 大家就會更加安全
push!
推到全香港人都知道
Office 到真係好多人好淫架
我記得佢grad果時有男朋友嫁喎
散左?
你知道間公司幾多狗男女架
好多個有老公都同公司男同事單獨出雙入對

出賣同事 要大大力懲罰
同事:
澳美啲trainee program 好似出過食女溝女王
見女就埋身 係又追唔係又追 成隻厹咁
知佢食過qc 女

終於有個係仆街仔!
留言真係好多單身狗 死變態

同事:
好奇一問: ches呢個人渣呃咗邊d女蝦條? 唔怕講喔!!
係公司搵食咁賤格?
人地老公見到會家變架

同事:
有無人知到PD (好似係trainee) 有個好瘦既妹妹有無仔?
屌你! 妹妹仔你都搞 小編祝你早日出pool 啦
嗰對垃圾一個月12萬?
黨員福利
日日搞鳩公司 都已經值回票價啦

有陣時覺得陳總一定係M黎
唔係點會咁鐘意睇自己D人比人當狗咁屌
同事:
對狗男女做過咩,講多啲,公司人人都想知

小編猜想:
下月餐單:
三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治三文治

同事:
三文治餐出現啦 快d 上elink 睇!!!!!!

同事:
三文治餐出現啦 快d 上elink 睇!!!!!!
睇得出同事你真係好興奮
仲要係食飯時間填form

同事:
呢張一定要Post
當員工係狗?屌你老母三文治

幫你

原來公司只係為慳錢
作個藉口黎恰大家咋
屌你老母
前線繼續可以食飯盒
Office 既狗 食三文治啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞