有冇做藥廠巴打絲打(2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
藥明康德?
大廠sales manager 淨老底應該45k at least
仲洗諗,入去做唔洗日晒雨淋,日日返去坐,冇追數壓力

長遠仲有20%強姦金,睇政苦醫生特快,包埋仔女到18歲,仲有出國讀書津貼,上到point 34有埋housing你starting 30k應該係eo d fd, 仲諗
唔洗跑數已經好好多,做sales一係盡快上神台,一係上到去轉team, 跑數跑到50咩大佬
sales manager 你預50k-70k左右啦,senior聽講去到100k 當然包晒所有野
45+果d多數轉marketing/轉FMCG office做manager
係會少左,所以sales. 博命頭十令年,揾夠,轉office嘆世界,唔係比你跑一世嫁sales正路係高人工過office, 如果唔係做sales. 黎做咩
我見好多40幾歲出黎自己開distributor
澳x嘅朋友出花紅未?
今年qc又得半個月糧花紅
閪總又扮野唔簽名 fin計好曬數 佢扮嘢唔出花紅
閪總等俾人屌到過年屎忽開花
垃圾公司
過年前都出唔到花紅嘅公司好打極有限
痴撚線公司
咁過年前出份double pay 過年後再出份bonus呢?
澳x有鬼double pay咩 垃圾公司
澳x好多湖北佬 過年番鄉下 番到香港傳染曬俾其他人 死都要拉埋香港落水
黃岡市都封市啊! 哈哈哈
eric moon條死毑形死翻去過年 唔好再嚟香港獻世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞