有冇做藥廠巴打絲打(2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
小心D
依家成間公司反佢地啊!
炒左我 我都會繼續
唔炒我 都繼續

還店D料都係大家比我
工程部邊個大佬 嗰幾個都好似幾廢
真係好多人有怨氣😂😂
巴打加油
我估間公司都快賣地走人 有得香港自生自滅
我份form 最後就寫左
願X美執笠
真係唔識!
同佢果邊好少交接
邊有咁撚多專才啊 啲專才專到一句完整英文句子都講唔出
仲多次開會屌鳩香港人話開會做乜鳩講廣東話
直情當年舊壽司大大聲屌人老母話人講廣東話
講英文又話人地串

司徒生話炒就炒 呢間公司有乜嘢做唔出
局鳩你自己走 唔洗賠錢
個annaul dinner一年度縮過一年

叫啲人唔好唔ot
兇啲人話唔ot就要炒 星期六都番公司坐扮ot

隔離14日要人扣年假 但又照打電話捽你做野
個annual Dinner 分開搞真係唔知做乜柒
唔夠大咪搵間夠位個囉

公司真係好鐘意人OT
搞到有D垃圾成日都拖慢黎做
其實做D野一樣 剩係坐耐D係到

14日扣假 我知好多公司都係
但屌你大公司又多地多屋
你都竟然做到咁陰質 有冇搞撚錯

同埋D所謂專才真係得啖笑
呢間野D英文 一係印度音聽到你一舊雲
一係大陸口音 聽得明你已經好勁
個annual Dinner 分開搞真係唔知做乜柒
唔夠大咪搵間夠位個囉

公司真係好鐘意人OT
搞到有D垃圾成日都拖慢黎做
其實做D野一樣 剩係坐耐D係到

14日扣假 我知好多公司都係
但屌你大公司又多地多屋
你都竟然做到咁陰質 有冇搞撚錯

同埋D所謂專才真係得啖笑
呢間野D英文 一係印度音聽到你一舊雲
一係大陸口音 聽得明你已經好勁
巴打咁早起身
冇計 要返pt
仲有part time可以番咩? 有冇介紹 得失緊業
倉文職咋
識人先有
返去坐一日 出下單 執下倉就完
見到大家都好勇躍留言
但我返緊工 唔得閒處理
放心 我放工之後一炮過貼哂出黎
不過好多留言都講下星期就要食三文治了
另外R&D連續有10幾個留言
今晚記住mon post 啦
報捷: 終於有人SD相黎啦

有興趣報料既澳X同事:
https://forms.gle/NxvcJE1SdmABdaGt7

應該係2017年7月份左右 當年C座電死人D家屬黎左澳美要求查明家屬死因 澳美一個人都冇出過黎
當日張總扮唔知道 Mike落order叫人封口

據我所知係連記者問問題都唔准同事回應

不過其實已經收到大家好想睇既相
小編去廁所J住先! 心情好先放出黎比大家J
有圖 正啊 巴打
有冇人知道MFE條狗公同SO條女D新聞
邊D圖 QC班女女?
點會搞qc 啊 唔好精蟲上腦害人地啦
一定係貼班八婆
想請教下做緊外資藥廠既巴打 medical school讀完MPHIL去藥廠做咩POST比較好?
Regulatory/clinical research/MSL? 唔想做SALES
最好就係msl
但msl都有少少sales成份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞