有冇做藥廠巴打絲打(2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
grase
cls 好多大陸同事j佢
想問下ma係咩位 medical advisor?
咁個trainee program請果班人的確係高其他唔係trainee既少少,不過多好多低能野做,包括每年annual dinner既馬騮戲
幾年前請果班真情唔只多少少
班大陸毒撚未見過女?
有fd做左幾個月quit左,16k之喎trainee完
Office 到真係好多人好淫架
我記得佢grad果時有男朋友嫁喎
散左?
唔知係咪間間都咁叫 有啲就叫Medical affair 有啲又好似叫Medical Advisor
你知道間公司幾多狗男女架
好多個有老公都同公司男同事單獨出雙入對
唔想帶綠帽 唔好比女朋友去呢到做
聽講無bonus收㗎喎班Trainee, 如果係真嘅
咁班計番其他人有Bonus 班Trainee人工高個少少但係無Bonus 份糧都係低過人 仲要成日做埋曬啲濕9野
好似係普通qc 萬2定萬4,trainee就萬6,完program果時,
話半年review1次人工,都on99
隔住個mon都聞到陣味
痾屎都要就住痾
真係好陰功
屙爛屎果陣點算好
入到黎呢到做
唔壞都學壞啦
間野好多厠所沖厠唔夠水壓,俾咁多紙你一間玩死清潔阿姐
咁大個仔第一次見厠所門口會貼張野叫人厠紙唔好沖落厠所,要掉去垃圾筒,極唔衛生
不過我多數唔理佢照沖,另如非必要都唔會去做大事
幾年前講緊有15k左右,同期果d得12k左右,估唔到幾年黎trainee起薪先加得1k
真廉價奴工
次次打開蓋都有屎係到
好多傻閪走去做trainee
貪起薪高 點知貪字得個貧
爆料:
原來喺天台食飯嗰幾個係j字頭條友下面班人 俾人周到了 要佢公開認錯 睇嚟都就快要俾人炒
我未見到有人認錯喎

爆料:
三文治每人得一件? 唔夠食喔, 屌你老母. 做一線消耗好多體力, 圖呢屌你??
已經有人貼左圖啦

爆料:
好心你要人一張枱坐兩個人就收起晒d櫈啦
收到每張枱淨返兩張櫈咁咪冇人違規囉
你有政策唔緊要
但你哋班廢柴可唔可以做多少少幫下同事可以執行你啲濕鳩政策
分開唔同部門唔同食飯時間得唔得呀?
飯堂唔夠位有冇另外官方認可嘅地方安排到呀?
拎返埋位食得唔得呀?
就係大家都想執行你 d政策
但你又唔俾足夠嘅support
咁咪同事自己諗方法囉
上天台食閂埋HR房門食用卡板當枱食去河邊食企街邊食etc.
你班撚樣如果有為同事諗過嘅就唔會搞到我哋冇地方食飯啦
成班on9管理層
見到化妝俾人炒嗰單野諗起:
以前有一次閪總一齊聽 trainee present,有個trainee係後面偷笑俾佢聽到,跟住第二日就炒咗

呢個( 笑 )值成16K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞