有冇做藥廠巴打絲打(2)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
上過佢Dtraining就知幾廢,同Great兩個日日圍爐呃飯食,幾爽幾開心
幾班trainee比人恰到上心口,屌到媽媽聲
嗰條臭西? 姣到仆街
當時公司好多狗公j佢
呢對奸父淫婦
條女持住痴到大粒野
就也文也武 屌你老母D語氣臭過bitch
Anson 唔知有冇食過
真係好姣
我知當時有大陸同事拎住佢張相日日幻想
特登成日走去hr到搵佢
成個HR得佢叫做正常樣
有冇相貼出黎比大家J下
不過我都聽過有大陸同事J佢
隻臭雞好多人追架
qc lab之前有條友將佢張相放自己枱頭到
坐門口果位?
qc d 女都唔差 係要j 隻臭雞
道個歉先!太遲先POST!

同事A_Z表示:
臭西張志X前幾日叫HR同admin開會 想取消lunch狗飯 改做一人派一個三文治坐office食

下星期一開始無飯食,淨食三文治直到永遠,閪公司慳錢慳到咁
27蚊一個飯減到10蚊一個三文治?

同事B表示:
Mike NA, Kelly Zha, Jane ZAN, Baxter LA全部都係黨員 派來滲入香港製藥界 10年前好多香港元老都被呢班共狗逼走
其實個陳總都係人大黎 所以班大陸人係黨員真係唔出奇

同事C表示:
當年採購有個大陸同事成日騷擾後生女同事 而家好似都仲做緊澳美 叫 Ransxn 拎住旅遊簽過來香港office翻工 星期一至五都翻香港office 因為黎香港黎得太頻密 俾入境處拒絕入境
又係黑工

同事D表示:
一個唔識管理既阿頭 加一班只係識擦鞋既manager 再加個大山婆做admin既阿頭?飯堂單野完全唔知想點,去街食又屌食公司又屌,阿老總講就正係識點頭話好。不如唔撚好食做足全日啦on9?與其花心力捉鬼不如專心搞好間公司啦好嗎?
人地再有心有力都比你淋熄哂團火啦,好心唔好阻想搞好公司既人啦屌你老母

呢D垃圾公司真係唔洗咁上心

同事E表示:
班trainee比anson grace恰得好慘呀,佢兩個帶trainee真係好差,兩個日日係到吹水呃飯食係人都睇得出
Grace 真係好姣 好多人都J過
附加有同事講: 懷疑臭雞grace同anson有路
推返 等大家可以繼續分享澳X生活
QC都有幾個唔錯 就係有D毒
最近黎果D都唔錯!
不過都係細路女feel

就黎變淫賤POST
淫唔落 hr嗰幾個應該都係臭嘅
個老鼠飛比人炒左未?
收唔到風

知道既手足
https://forms.gle/NxvcJE1SdmABdaGt7
留言話我地知

HR你班臭雞 mon post mon 到實屌哂鬼
遲早連你朋友都知你地係澳X到做雞
我都想睇圖
同事報料:
老鼠飛條廢柴仲未俾人炒 臭閪張好撚睇好佢 覺得佢係大公司諾華過黎 但條撚樣廢撚到Copy 諾華d SOP過來澳X 連內容都唔撚改

但我想講呢到D SOP好垃圾
有興趣報料既澳X同事:
https://forms.gle/NxvcJE1SdmABdaGt7

首先多謝買口罩買足七日巴打!我大把嘢爆,你老味澳x,亂Q咁炒人/調職/逼人走,你知唔知道好多人其實好俾心機做嘢,d人工俾你地壓都低一低,manager以上就攞Rank A bonus,下面d人做到死死下,俾你地d管理搞到一鍋粥,你地manager就幾圍台圍埋一齊食s!祝你地早日肺炎!!待續!!

巴打絲打 我等你
都冇得升職點會有心做啊
QC今年仲要少bonus 不過R&D好多人加成千蚊人工

另外, 其他分享左既同事請等等!
明天繼續幫你地貼
大家太熱烈啦
同埋大陸同事你地放心 我會幫你地轉譯返廣東話
一定唔怕比人知
同事:
老鼠失寵啦,佢d囡囡一係resign 一係過嚟qc,cut q晒佢d head count,幾時cut埋佢,吹就叻!
同事:
R&D都唔撚係每個人都加人工,有D幾年冇撚加過
冇計 仆街D講都係等7年為左張身份證。
你以為跟你有感情? 屌你啦
當我們是狗一樣,垃圾公司。完。

幫你翻譯完先知 翻唔翻都知你是大陸同事
照幫你post 吧!! 轉哂語氣保護你
同事:
qc停止炒人啦!人工低就算喇!!唔好連d靚女都炒埋!無動力做嘢啦屌你x美

巴打你咁樣會嚇親D女同事架
同事:
qc有幾條女幾正 唔識貼圖

留左TG比你SD相黎
加油
最近有好多人私下搵我 想爆料
巴打做的好 我D兄弟都好多謝你
唔好起我底就得!
靠份糧生存
不過真係做唔切
但又唔敢搵人幫手
唯有大家等下我啦
想搞TG GP 等有AC既上黎幫手宣傳公司
但驚有鬼.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞