whey乳清蛋白交流區(4)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
你可以上網search下爆瘡嘅原理
利申:個個體質唔同,你可能唔會爆呢
我都試左 味道係麻麻地 但做完gym 肚餓想食野 只係相對健康又夠蛋白質
之前去台灣買個隻叫義式雞胸 好食好多
我開頭會痾,飲一排就無
擺一陣等啲泡無咗先飲會好好多
BC 買allmax isoflex 5磅幾錢?

Iherb賣$550
第一次買whey喺iHerb度睇咗陣揀咗Dymatize呢隻,個價錢算係平定貴?
見佢有discount又有reward
今日試埋原味,根本就一撚樣味
有無人試過white knight
第一次見呢個牌子
新手減肥想問邊隻粉比較好?
(輪更班 山頂冇飯食)
會跑步 同重訓
有無人試過nutrabio
見到有綠茶味好吸引
Allmax冇discount反而仲貴

btw iHerb個網喺mobile browser用好撚廢
係,allmax好多貨都係bc平過iherb
咁我喺iHerb試一次先啦,貪佢有送貨
另外想問下你哋會唔會埋shaker
Allmax冇discount反而仲貴

btw iHerb個網喺mobile browser用好撚廢
係,allmax好多貨都係bc平過iherb
咁我喺iHerb試一次先啦,貪佢有送貨
另外想問下你哋會唔會埋shaker
Myprotein
巴打們覺得muscle pharm既whey如何

朱古力味又咁平,有咩唔同?
唔shake好難融
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞